Chyby BUG formácia X

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Wirgo, 20/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Jedná sa o bug alebo je to spravené naschval ?

1. Je to bug ?

25.0%
  2. Je to tak naschval ?

75.0%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Wirgo

Wirgo User

Ahoj dneska po dlhom čase som sa prihlásil do hry darkorbit.
    Že wow takéto zmeny som nečakal chvílkou skúšania formácií som narazil na jeden bug.

Týka sa to formácie X a základnej formácie

Formácia X dáva:
    - 100% zisk cti
    Ale keď som si to tak zobral dáva aj
    +5% k laserovému poškození proti vetřelcům
    +5% k zisku BZ za zabité vetřelce
    +8% k zásahovým bodům

Takže tu je ten problém pokial ničím NPC formáciou Nepadne česť ale je tam jeden fígel.

Ako náhle pred zničením NPC prehodím formáciu na základnú česť dostanem.
    (Pri ničení NPC mám potom teda +5% dmg čo sa dá pekne využiť)
    Teda je to trošku nefér proti ostatným hráčom ktorý o tom nevedia.

Inak Dobrý Večer :)

2. Belgam

Belgam Guest

A kde je ten Bug?

3. Foяmi

Foяmi User

Asi si myslí, že když bude využívat bonus jedné formace, u které je zvýšené DMG na úkor zisku cti a před zničením NPC přepne formaci, tak že využívá chybu ve hře.

4. Mamina71

Mamina71 User

Wirgo - toto není žádný bug, takto můžeš využívat jakoukoliv vlastnost dané formace, a přepínat různé formace podle toho co ti poskytují (a co ty potřebuješ).
    Např. střílíš NPC pomocí netopýra (+8%DMG a +8% BZ za sestřel NPC), ale jakmile má dojít ke splnění nějakého úkolu se zajímavými body zkušenosti, tak těsně před koncem sestřelu posledního NPC přepneš na falangu (dá ti +5% BZ nejen z NPC, ale i z úkolů(na rozdíl od netopýra, který za dokončení úkolů nic nepřidává).
    Brány se lítají s různými formacemi (motýl, netopýr atd. dle osobní preference hráče), ale těsně před dokončením brány spousta hráčů přepne na Veterána (+20%cti).
    To že dostanou o 20% méně BZ nikdo neřeší, protože brány jsou výhodné (kromě odměn) hlavně na zisk cti => (rankedy + hodnost).

5. jaritko

jaritko User

Priznávam sa dobrovoľne. Na konci GG prehadzujem na formáciu Veterán. Boj začínam na Srdci, po poklese štítu prepnem na Vŕtačku, keď mi prihára, použijem Diamant alebo Kraba. Vlastne zneužívam BUG počas celého hrania, pretože prehadzujem formácie podľa toho, ktorá je v danaj chvíli výhodnejšia. Hlboko sa omlúvam. :rolleyes:

Edit: Mamina71, Veterán neuberá 20% skúsenosti, v českom preklade je alebo bola (možno to už opravili) chyba. Už som to po zavedení zisťoval TU.

Naposledy upraveno: 20/1/16
    Mamina71 tohle ocenil(a).
  6. O žádný bug se nejedná. Nedokážu si představit, že během ničení např. UVK bych používal pouze 1 formaci. A když by se to změnilo tak, že jakou formací to NPC / hráče načneš, tak podle toho ti připíše BZ / čest, tak by to hráči využívali jen naopak, ale byla by to úplná blbost :D

Btw. k tý anketě. Na otázku odpovídat otázkami mi nepřijde normální. Příště když už budeš dávat někam anketu, tak se trochu zamysli i nad smyslem odpovědí (možností). Např. by stačilo odstranit ty otazníky ;)

7. Mamina71

Mamina71 User

Jaritko - velice děkuji za skvělou informaci, na tom odkazu jsem už dříve asi byl, ale dosud všechny podstránky neprošel, tak mi to uniklo (to, že byla chyba v CZ překladu, resp. stále tam je).
    To mě fakt těší, že to 20% BZ neubírá = tím je formace Veterán ještě lepší než jsem si myslel. :)

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Odpovědi na otázku autora tu zazněly, přepínání formací není bug, ale normální možnost hry kterou může využívat každý, záleží jen jak chytře ji bude používat.

Jinak diskuzi k formacím tu máme, diskuzi poprosím směřovat tam.
    Diskuze k tématu: Formace bezpilotních letounů

Zodpovězeno, duplicita, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.