Chyby Bug pri ničení "KBS"

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem sufuzky, 30/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .ToRoHo.

.ToRoHo. User

Jak jsem nabizel, jsem ochoten celou situaci pod dohledem BP (DO) zopakovat. A to z duvodu ocisteni sveho jmena, jelikoz jak jsem zde nekolikrat zopakoval zadneho bugu si nejsem vedom a zadny jsem nezneuzival.

A opět nemohu s chlapci souhlasit ze to bylo ve ctyrech pripadech, protoze minimalne ve ctvrtem pripade (nedele dopoledne) mela stanice pokazde kdyz sem do ni znovu naletel a zacinal strilet dotazene stity.

Tonny

-------------------
    A opět další velká "pravda" kolegy Suveho, kdy je údajně DMG na PETovi cca 10k ctyrnasobek mozneho DMG PETa a to prece nemuze byt normalni... A pak mam nekomu ve hre neco verit.

Nesnazim se o HATE, jen chci nestrany pristup a jsem pro nej ochoten dolozit/prokazat co bude nezbytne nutne.

Tonny

Naposledy upraveno moderátorem: 3/11/15
  2. =Marvin=

=Marvin= Guest

3. RobPol

RobPol User

.ToRoHo. Jaký pořád čtyřnásobný DMG? A proč by PET nemohl kopat bílou za 10.k ?
    Pokud máš v PETovi full LF-4 vyupgradovaný tak ti PET kopne i za 24.k, mám to vyzkoušený, kluci z klanu mají v PETovi full LF-4 na lvl 16 a kope velice pěkně :D

4. |Oromë|

|Oromë| User

.ToRoHo. Trosku to prehanate nemyslis? Napisal tu niekto, ze sa vam idu davat dake tresty ci co? Skor sa tu snazime zistit kde nastala chyba a nie robit bu bu bu, problem nebol len u teba. V minulosti som to parkrat zaregistroval a bola tu cca 2 mesiace dozadu aj jedna tema.

Dokladat ani nie je co, ziadny zaznam o niceni KBS nemas, takze sotva sa presne dozvieme co to sposobilo. Osobne mi napada jedine ten suvis s PETkou, nic ine co by to mohlo sposobit som vo videu nevidel.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.