Chyby Bug pri ničení "KBS"

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by sufuzky, Oct 30, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. .ToRoHo.

.ToRoHo. User

Jak jsem nabizel, jsem ochoten celou situaci pod dohledem BP (DO) zopakovat. A to z duvodu ocisteni sveho jmena, jelikoz jak jsem zde nekolikrat zopakoval zadneho bugu si nejsem vedom a zadny jsem nezneuzival.

A opět nemohu s chlapci souhlasit ze to bylo ve ctyrech pripadech, protoze minimalne ve ctvrtem pripade (nedele dopoledne) mela stanice pokazde kdyz sem do ni znovu naletel a zacinal strilet dotazene stity.

Tonny

-------------------
    A opět další velká "pravda" kolegy Suveho, kdy je údajně DMG na PETovi cca 10k ctyrnasobek mozneho DMG PETa a to prece nemuze byt normalni... A pak mam nekomu ve hre neco verit.

Nesnazim se o HATE, jen chci nestrany pristup a jsem pro nej ochoten dolozit/prokazat co bude nezbytne nutne.

Tonny

Last edited by moderator: Nov 3, 2015
  2. =Marvin=

=Marvin= Guest

3. RobPol

RobPol User

.ToRoHo. Jaký pořád čtyřnásobný DMG? A proč by PET nemohl kopat bílou za 10.k ?
    Pokud máš v PETovi full LF-4 vyupgradovaný tak ti PET kopne i za 24.k, mám to vyzkoušený, kluci z klanu mají v PETovi full LF-4 na lvl 16 a kope velice pěkně :D

4. |Oromë|

|Oromë| User

.ToRoHo. Trosku to prehanate nemyslis? Napisal tu niekto, ze sa vam idu davat dake tresty ci co? Skor sa tu snazime zistit kde nastala chyba a nie robit bu bu bu, problem nebol len u teba. V minulosti som to parkrat zaregistroval a bola tu cca 2 mesiace dozadu aj jedna tema.

Dokladat ani nie je co, ziadny zaznam o niceni KBS nemas, takze sotva sa presne dozvieme co to sposobilo. Osobne mi napada jedine ten suvis s PETkou, nic ine co by to mohlo sposobit som vo videu nevidel.

Thread Status:
Not open for further replies.