BUG S modrejma kličema ?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem MyskaJerry, 28/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MyskaJerry

MyskaJerry User

ahoj lidi nevíte čim to muže být ? nebo je to nejaka chyba ? včera jsem bral modrou bednu sebralo me to klíč ale nic me to nedalo ani munici nic ...

28.11.2015 - 02:37[​IMG]Byl použit modrý klíč ke kořisti.
    28.11.2015 - 02:44[​IMG]Zakoupen doplněk: CL04K-MOD

Nic jineho tam neni dival jsem se i Do bilancí a tam take nic to me proste jen sebralo 1 klíč a nic nedalo .. da se to nejak vyšeřit ? mam napsat na podporu , dost mě to štve když jsem si to zaplatil

2. Belgam

Belgam Guest

Ale dalo, byla to munice. Bedna predtim byla citadel.

3. MyskaJerry

MyskaJerry User

+ jeste ted se me bugnuli MASKY XL ktere jsem dostal mel jsem 2 a ted mam jen 1

Omlouvam se už je to OK bylo to jen bygnute stačilo přepnout hangar :)

Naposledy upraveno moderátorem: 28/11/15
  4. |Oromë|

|Oromë| User

5. INTRUDER-

INTRUDER- User

Dnes jsem si koupil modré + červené klíče s monusem zelených klíčů. Z červených beden mi 2x padla LF4 ale nepřidali se mi do hangáru. Platim za něco co nefunguje... :-(

6. Neinstalovaly se ti přímo do lodi?

7. Belgam

Belgam Guest

Zajimave neco tvrdit co neni pravda. Mas dnes 3 a vsechny jsou na ucte.

8. INTRUDER-

INTRUDER- User

Omlouvám se, nainstalovali se mi do lodě ve 3 hangáru. Čekal jsem, že se připíšou do nezařazaného vybavení. Omluva :-/

9. to si neumíte kruciš otevřít haghár úplně a podívat se na jednotlivé složky,jako jsou zbraně,pohony,štíty,letouny atd ?

Little_Tali tohle ocenil(a).
  10. =Marvin=

=Marvin= Guest

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.