BUG S modrejma kličema ?

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by MyskaJerry, Nov 28, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MyskaJerry

MyskaJerry User

ahoj lidi nevíte čim to muže být ? nebo je to nejaka chyba ? včera jsem bral modrou bednu sebralo me to klíč ale nic me to nedalo ani munici nic ...

28.11.2015 - 02:37[​IMG]Byl použit modrý klíč ke kořisti.
    28.11.2015 - 02:44[​IMG]Zakoupen doplněk: CL04K-MOD

Nic jineho tam neni dival jsem se i Do bilancí a tam take nic to me proste jen sebralo 1 klíč a nic nedalo .. da se to nejak vyšeřit ? mam napsat na podporu , dost mě to štve když jsem si to zaplatil

2. Belgam

Belgam Guest

Ale dalo, byla to munice. Bedna predtim byla citadel.

3. MyskaJerry

MyskaJerry User

+ jeste ted se me bugnuli MASKY XL ktere jsem dostal mel jsem 2 a ted mam jen 1

Omlouvam se už je to OK bylo to jen bygnute stačilo přepnout hangar :)

Last edited by moderator: Nov 28, 2015
  4. |Oromë|

|Oromë| User

5. INTRUDER-

INTRUDER- User

Dnes jsem si koupil modré + červené klíče s monusem zelených klíčů. Z červených beden mi 2x padla LF4 ale nepřidali se mi do hangáru. Platim za něco co nefunguje... :-(

6. Neinstalovaly se ti přímo do lodi?

7. Belgam

Belgam Guest

Zajimave neco tvrdit co neni pravda. Mas dnes 3 a vsechny jsou na ucte.

8. INTRUDER-

INTRUDER- User

Omlouvám se, nainstalovali se mi do lodě ve 3 hangáru. Čekal jsem, že se připíšou do nezařazaného vybavení. Omluva :-/

9. to si neumíte kruciš otevřít haghár úplně a podívat se na jednotlivé složky,jako jsou zbraně,pohony,štíty,letouny atd ?

Little_Tali likes this.
  10. =Marvin=

=Marvin= Guest

Thread Status:
Not open for further replies.