Chyby bug teleportů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -*Errorr*-, 27/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -*Errorr*-

-*Errorr*- User

Dobrý den,nevím proč ale dneska asi 2x mě to koplo někam kam jsem nechtěl. Chtěl jsem se teleportovat z mapy 4-5 na 2-5 , na 2-5 mě to hodilo ale do radiační zony. Další bylo že jsem na základně 2-1 si warpoval jinou lod z goliath na leonov a nějakým záhadným způsobem jsem se ocitl na 3-3 ? můžu se zeptat kde se stala chyba ?

2. |Oromë|

|Oromë| User

-*Errorr*- Newarpoval si nahodou cez hlavnu stranku na druhu lod ktora bola odstavena na 3-3?

3. TRIXT

TRIXT User

-*Errorr*-: To, že tě skok hodil do radiační zóny není žádná novinka. Po skoku se ocitneš na náhodné pozici na dané mapě a může to být i kraj radiace. Mě se to stává hlavně na spodním okraji. Stačí ale kousek popoletět. Tento jev je ve hře již dlouho.

Co se týká změny lodi, pokud jsi na základně a přepneš hangár na jinou loď v hlavním okně, pak se stane to co popisuješ. Objevíš se tam, kde jsi měl tu druhou loď zaparkovanou. To se ale nenazývá warp. Warp se provádí pomocí tlačítka vlevo nahoře v herním okně. Warp nezmění pozici, kde jsi ve chvíli warpu byl.

Použil jsi tedy tlačítko warpu v herním okně nebo jsi přepl hangáry v hlavním okně?

Naposledy upraveno: 28/10/15
  4. -*Errorr*-

-*Errorr*- User

Bohužel ale lod Leonov byla na 2-1 a na 3-3 bych s ní nelítal protože jinak by mě tam sundali..jinak přímo na hlavní stránce

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.