Bug uridia při klikání EE v GG

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Monstercat.1, Aug 6, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zdravím, několikrát se mi stalo že při klikání energií za U v galaxy gates mi vyskočilo okno s tím, že už nemám žádné uridium, skočilo mi to prostě na 0 uridium... Je to sice jen vizuální stav konta, uridium se mi neodečetlo, ale i tak sem celkem dostal strach, že z čeho to je...
    Není to nějak nic záludného, jen hlásím problém ve hře, nic víc.
    ------------------
    Ooops, sem slepej a přehlédl jsem vlákno hlášení problémů ve hře, tak tohle vlákno kdyžtak prosím smažte / lock. :D

Last edited: Aug 6, 2016
  2. Jessie

Jessie User

Ahoj Monstercat.1

asi hovoríš o následovnej téme, osobne sa mi to ešte nestalo, asi neklikam dostatočne veľa, ale ako vravíš, je to vizuálna chyba, ktorá je otravná, Skúsim zistiť či to bolo už nahlásene a uvidíme, ale nemusíš sa báť, svoje uridium aj EE máš, len musíš reštartovať Galaxy gates stránku
    Nedostatok Uridia GG

Ak chceš môžeš tam pridať svoje ID aby sme to mali zaznamenané a uvidíme čo sa s tým dá robiť.

Zatiaľ prajem príjemnú hru
    Duplicitná téma
    LOCK

Monstercat.1 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.