bug v nakupu raket

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by «ĐuŁo»¥ŦξmĐξλŦh•ŦИŦ•, Sep 25, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Když chci v obchodě koupit rakety SAR-10 do raketometu nezobrazej se mi ve hře ale normálně se mi kredity odečtou a napíše mi to "Rakety koupeny" ale nezobrazej se ve hře,jinak ostatní rakety a lasery kupovat jdou :) nevíte co s tim?

2. uz sa tu riesilo nieco podobne tusim s x2 municiou skus sem dat svoje id nech sa ti pozru na to

3. «ĐuŁo»•CZ€•ŦyξИŦy• tady je :)

4. Borat

Borat User

ID je to číslo v hernom okne vľavo hore.

5. 29638455 ajo sory :) Tak tady ho máš :)

6. Korben

Korben User

Pozri si muníciu v inventári, ak ju máš dvojmo, tak to je problém, to budú musieť opraviť chalani v BP.

7. V inventáři rakety mam normálně zobrazený ale prostě ve hře ne :/ ani je nemužu použit :) na koho se teda mam obratit aby mě to opravili? Díky :)

8. Vypni a zapni hru někdy to tak blbne.

9. |Oromë|

|Oromë| User

10. Je to "ECO-10" asi jsem se předtim přepsal,pardon :) vypnout a zapnou hru nepomaha :D už sem psal na podporu a prej problem předali vývojářům hry :) a prej se ozvou

11. |Oromë|

|Oromë| User

12. Ještě jsem se chtěl zeptat jestli aspon nevíte tak dlouho oprava popřípadě trvá? :) Díky

13. |Oromë|

|Oromë| User

Thread Status:
Not open for further replies.