Bulettin

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem °~ĐaViĐ~°, 12/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Čaute, neviem či nemám zapnutý bulettin na gmaily, lebo mi nechodí kód na HADES. Prosím vás kde a ako sa to tam nastavuje?

2. Korben

Korben User

3. Aha dobre mám to tam nastavené. A v auguste ci v septembri ste posielali na email kódy. Tie už nefungujú? Lebo mne pise ze je nespravny kod.

4. *pursuer*

*pursuer* User

No tie kody maju kratku zivotnost.Ten posledny zo vcera ma trvacnost do 11.januara

5. Ten mi ešte neprišiel snaď mi prijde.

6. *pursuer*

*pursuer* User

Pozrel si aj spamy?CI ho tam nemas,kedze ja som ho tam tiez mal.

7. Neni to asi ešte len príjde

8. Reacht

Reacht User

Ahoj mam podobny problem akorad ja email mam ale pise mi to pri zadani kodu chybu .
    Co mam delat ? predem dik za odpoved

9. Logan

Logan User

Reacht bud zadavas nejaky zly kod, alebo Ti ho uz niekto pouzil, kto Ti lozi na ucet ci mail vies len ty ;)

10. Reacht

Reacht User

no na ucet chodim jen ja tim sem si stopro jist a kdo zadavam dobre to vim psal sem ho snad 20x :D

11. Logan

Logan User

Reacht skus nam dat svoje ID

12. Reacht

Reacht User

ID 38407970

13. Logan

Logan User

Nuz co Ti bolo pozerane na ucet tak si teraz ziaden kod ani nezadaval

14. Reacht

Reacht User

si delas srandu ? zejo ? daval sem tam dva kody jeden k hades a druhej k 500 rzb atd

15. Belgam

Belgam Guest

Nedaval si zadny,podivej se na uridium - kupony - denik.

Nemas tam zadny zadany kod.

16. Reacht

Reacht User

ja vim ze sem zadnej nezadal kdyz mi to po zadani napise chyba psal sem to. napisu do kolonky kod i ten podnim dam enter a vyskoci cervene chyba
    ----------------------------------
    kod sem znovu zadal i ten pod nim a dal uplatnit a vyskocilo na me cervene Chyba: Kód nenalezen. co mam delat ?

Naposledy upraveno moderátorem: 13/12/13
  17. Zafod

Zafod User

Zkopíroval jsi ho dobře? Jsi si jistý že již kód nebyl použit na jiném účtu?

18. Sid

Sid Guest

Reacht nepiš nám zde prosím více tvých příspěvků pod sebe, pokud ještě nikdo nereagoval, používej prosím tlačítko upravit u tvého předchozího příspěvku pro doplnění informací.

Přečti si prosím Jak správně přispívat na fórum děkuji.

Opsal jsi správně celý bezpečnostní kód? Musíš zadat čísla z obou obrázků.

19. dorby den mam email na azete a ziadny email s kodom mi neprisiel skontroloval som vsetko co mam robit ?

20. •Optimus•prime• tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.