Bulletin

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem T•a•r•z•a•N[NĐ™], 22/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den, chtěl bych se zeptat proč mi nechodí Bulletin. Už přes rok mi nechodí, ale chodil mi před rokem normálně. Změnil jsem si heslo účtu, email a všechno ostatní ale pořád nic. Dá se nějak zjistit proč to nejde?
    ID: 92935188
    CZ2

2. Korben

Korben User

Čítaj.
    Newsletter - Aktualizace účtu

coolmen OT post zmazaný, ti svoje nezmysli si nechaj pre seba.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  3. To jsem si přečet a toto jsem udělal.
    První jsem si změnil email, potom jsem si změnil heslo a Bulletin jsem zkoušel vypnout a poté zapnout a synovi přišel email 19.8 UBA něco a mě ne.

4. coolmen

coolmen User

Nesmysli?Komu z tech hracu co jsme psali ID byl dorucen bonus nebo vyjadreni kde je problem.No napis mi.Ofiko jste taky slibovali je nekde napsane?

5. Mě by prostě zajímalo proč mi najednou ty bonusy nechodí. Bonusy chodili normálně. Poté už nechodily a nic jsem nezměnil a ***-user nejsem tak kde je chyba?

6. Korben

Korben User

coolmen Ulož si do tej svojej hlavičky, že ID sa žiadalo len na to, aby sa prišlo na príčinu, prečo to niektorým hráčom nechodí a nie na to, aby sa im bonus pripisoval. o_O Nebudem to každému zvlášť vypisovať.

T•a•r•z•a•N[NĐ™], A nieje náhodou tvoj email na black liste ? Zisťoval si to už ?

7. Ne jak to zjistím, já si ten email dělal asi 2 týdny zpět jsem si myslel že to pomůže ale asi nepomohlo.

8. Korben

Korben User

Myslím že minimálne 14 dní trvá kým nabehne email do systému. Tak ak si menil email, tak na black liste ba si nemal byť.

9. Ještě jsem si chtěl zkusit udělat gmail, ale nevím jestli by to pomohlo. Ale fakt už nevím.. Na předchozí email mi přišel email ,,Sbírej body dominance a ovládni bojiště!" a to bylo 1.8. 2014 a poté už nic nepřišlo. Ptal jsem se i na podpoře asi 2x ale poslali mě někam.. Tak jsem si dne 7.8. 2015 změnil Heslo účtu na DarkOrbitu, email a vypnul jsem a po chvíli zapnul odebíraní Bulletinu a pořád nic nepřišlo. Tak jako vážně nevím kde je chyba. Chodí mi emaily od "Potvrzení platby" ale ostatní emaily prostě ne.

10. Korben

Korben User

Podpora ťa určite neposlala niekam. o_O

Ďalej platobná oblasť, nemá nič spoločné s posielaním bulletinu. Funguje to na úplne inej platforme.
    A ak si zmenil email, tak je samozrejme že ti nemohlo nič prísť.

11. Včera bylo 14dní po změně emailu, tak uvidím jestli příjde příští email. Jestli nepříjde tak v čem je chyba? Jinak jak se dá zjistit jestli ten můj starý email byl na Black Listě?

12. Korben

Korben User

Starý email už nikto nezistí., nový len na podpore. Teraz musíš len čakať.

13. Tak díky za rady a můžeš lock.

14. Korben

Korben User

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.