Byl jsi identifikovan jako ***-user

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem _iMARTY_, 20/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. _iMARTY_

_iMARTY_ User

ahoj,chci se zeptat na jednu vec,chtel jsem se po dlouhy dobe prihlasit na svuj ucet ale pri prihlaseni mi system napsal Byl jsi identifikován jako b_t-user. Tvé konto bylo trvale zablokováno. Nevite co se mohlo stat a jde to nejak odblokovat? Diky za odpoved

2. tady se to neřeší běž si to řešit jinám a nezkoušej někoho oklamavat že je to chyba,je to tvoje chyba a nikoho to nezajimá

3. _iMARTY_

_iMARTY_ User

uz to resim jinde,a neni to moje chyba kdyz jsem minimalne pres rok nehral ale dneska jsem se rozhodl ze to zase jednou zacnu hrat a chtel jsem se prihlasit a koukam ze jsem pry podvadel

4. Drift1

Drift1 User

Zase další co pláče nad rozlitým mlékem.Ano přes rok si nehrál ale bylo by dobré se rovzpomenout co jsi před rokem vyváděl.Jin ak na foru se to neřeší jen v kouzelné chýši jménem podpora.Admin-trhej.

5. 123812

123812 User

_iMARTY_ Moc dobře víš, co jsi dělal, a neříkej, že si nevzpomínáš, to ti stejně nepomůže :D

6. Belgam

Belgam Guest

Nic k reseni a uzamknuto.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.