časová odcenení

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem UberYamato, 7/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

chteli by ste:

1. denní odcenení

22.2%
  2. týdenní odcenení

44.4%
  3. mesíční odcenení

0 hlasy(ů)
    0.0%
  4. nechteli

33.3%
Vícenásobné hlasování je povoleno.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. UberYamato

UberYamato User

já si myslím že by se mohlo rozdávat odcenení za nejakou dobu napr. nejvíce nazbíraných boxu nebo nejvíce zabitých sibelonú atd atd.

treba denní,týdenní nebo mesíční.(já osobne týdenní protože denni by mel asi každý)

dopad na hru-žádný

výhody
    bp-více aktivných hráčú
    hráči:lepší ohodnocení jejich schopností
    klany: to jisté co hráči + napríklad odcenení za nejvíce sestřelených stanic
    nevýhody
    bp-vymíšlení názvú :) +
    hráči-více času u hry
    klany-t isté co hráči

2. Sentiero

Sentiero User

UberYamato když píšeš odcenění to chceš někomu vzít tu cenu?

Jinak to co navrhuješ už tu máme a to v podobě úspěchů, např na sbírání boxů jak píšeš nebo spoustu jiných a za nějakej dokončenej úspěch je právě titul
    Myslím, že je zbytečný dávat ještě nějáký další ocenění.

Navíc jsi vůbec nenapsal jak by to mělo fungovat a co by mělo představovat to ocenění.

Naposledy upraveno: 7/6/15
  3. 123812

123812 User

UberYamato Asi vím co myslíš, myslíš něco jako "Soutěž - zabij co nejvíce sibelonu" a takové soutěže ? Třeba 1.-10. dostane xx U ? .. Nebo to myslíš jinak ?? :)

4. Drift1

Drift1 User

Já myslím že autor má na mysli ocenění za odvedené,,dovednosti,,ve hře...např.boxíky..sám vím jak těžké je nasbírat 100 tisíc boxíku...mám toho až nad hlavu ale jako motivace s tím že za nasbíraných 100 tisíc boxíku dostanu třeba 400 gg energie k uspěchu proč ne?..

5. Korben

Korben User

Návrh neprepracovaný.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.