Cena upgradů

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by dolejda, Jul 12, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dolejda

dolejda User

Ahoj,
    přemýšlím, že bych se pustil do upgradů a samozřejmě to chci mít co nejlevnější. Vím, že jsou Hodinky upgrade, tam je sleva 25%. Chtěl bych se zeptat, jestli když koupím slevu v obchodě, tak se to sečte a bude mě to stát pouze 50% původní ceny anebo je tam nějaké omezení? Kdybych měl teoreticky premium, tak to vychází na slevu 55%.
    Děkuji za odpověď

-baghira2- likes this.
  2. ZOHAN

ZOHAN User

Ano. A zítra v 19:00 si to můžeš ověřit v praxi, pokud není chyba v kalendáři, ale určitě bude zase neustále vyskakovat po každém kliknutém upgtadu nehorázně vtíravá reklama na MHH nebo Hélix. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

**rozárka** likes this.
  3. dolejda

dolejda User

Díky moc, nechtěl jsem zbytečně kupovat slevu, kdyby bylo třeba omezení max. 30%. Teď si jen musim zjistit, kolik levelů mi vyjde časově.

-baghira2- likes this.
  4. Arya

Arya User

Omezení není, nic se neboj. :) Slevy se sčítají, takže premium a balíček sleva se vyplatí koupit a předměty upgradovat při hodině upgradů.
    Pokud bys měl další dotazy k tomuto tématu, napiš je zde: Diskuze: upgrade předmětů. Ať to máme všechno na jednom místě. ;)

Z důvodu duplicity, téma uzamknuto.

Last edited: Jul 12, 2018
    -baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.