Cena Uridia

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Paulless, 1/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Paulless

Paulless User

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli jsou ceny Uridia pro všechny stejné.
    Například, jestli hráči z Bulharska musejí zaplatit stejnou částku jako hráči z Německa.
    Vzhledem k tomu, že sociální rozdíly v těchto zemích jsou obrovské, tak mi příjde blbé a vůči hráčům z těchto sociálně slabších zemí nefér, že musí zaplatit stejnou částku, která je vytvořena především pro hráče z Německa.

2. Sorry ale..nepříjde ti to trochu blbí? zaletím do Bulharska,koupím se mega učka a pak se vrátim zpět do ČR...lidi LOGIKU,myslete tím co máte na krku!

3. Sid

Sid Guest

Paulless neměl by jsi se dát k armádě spásy? Ti se většinou zabývají touto problematikou.
    100 lidí a 100 názorů na to co je a co není fér.

4. Sentiero

Sentiero User

Paullus,nevím jestli jsou stejné ale předpokládám,že jo,proč by nebyly?

To je jako kdybys srovnával platy.
    Průměrný měsíční plat v ČR je 25 000Kč. (Kolik Čechů ho má?)
    Průměrný měsíční plat v Německu je 90 000 Kč. Při tom potraviny atd stojí v obou zemích stejně,jestli se liší o pár korun.
    Nepřijde ti to nefér? Nemluvě o Dánsku a podobných zemích,kde jsou platy (4x-5xvětší než v ČR),ikdyž v cenách výrobku budou rozdíly.

No a co s tím uděláme? Velký nic jak s jedním tak s druhým..:)

Takže je opravdu zbytečný se zabývat tím,jestli Bulhaři platí stejně za U nebo ne.A pokud ti to tak moc leží v žaludku tak si založ organizaci a můžeš jít pomáhat...

5. Paulless

Paulless User

Ok, to jedno nemá cenu řešit.

Sid - Ne dík, fakt se k armádě spásy dát nepotřebuji ;)
    Můj dotaz byl směřovaný k tomu, jestli v obou zemích platí stejně. Ne k tomu do jaké organizace/církve se mám přihlásit...
    Je hezké, že jsi mi na otázku odpověděl takovou s prominutím sračkou, která se netýká mého dotazu, zda li hráči v různých zemích platí stejně.

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  6. Korben

Korben User

Paulless za slovíčko ti udeľujem body a cena urídia je len na BP. Tak isto aj investovanie do hry je len na hráčoch. Ak niekto nemá na niečo peniaze, tak si to nekúpi , je to kruté ale je to tak.
    Tiež si nekúpim to na čo nemám a nepôjdem sa do obchodu pýtať prečo mi neprispôsobia cenu podľa môjho príjmu. ;)

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.