Cenzura slov 2

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Pucikocour, Jan 23, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Korben

Korben User

No vidíš a tu sa urážajú neustále.

Pucikocour and -baghira2- like this.
  2. Pucikocour

Pucikocour User

Nemám zapotřebí někoho urážet. Jednak si nepomůžu, jednak on za to třeba nemůže a jednak bych přišel o to, že jsem nejslušnější kocour na cz1, i když jsem momentálně ve stavu, že kdybych začal nadávat, vydrží mi to tak na 5 minut a nebudu se ani opakovat. Nejprve jsem se srazil s rohatým zvířetem, jehož IQ dosahovalo výšky jeteliny na louce, pak jsem strčil tlapku omylem do rozžhavené umělé hmoty, takže krom prstů je totál v háji a mám teď jako dojít na hru a všem začít nadávat? Proč? To byla má hloupost a oni za to nemohou. Takže když uvidíte něco srandovně poletující po mapě, je to Pucikocour co hledá Mléčnou dráhu.
    Děkuji za krásnou debatu a přeji všem hezký večer

PS: kdysi jsem nebyl takový kliďas, dokázal jsem se vytočit jak vrtule kvůli každé blbosti a nespravedlnosti, ale časem jsem přišel na to, že svět nezměním, jen mohu lidi uklidňovat správnými argumenty, které mají smysl a protistrana je pochopí. Když ne, věřím v argument plechového kbelíčku na písku.

Last edited: Jan 24, 2018
    **rozárka**, -baghira2- and Korben like this.
  3. Warden

Warden User

Pucikocour:Kyblíček bude velmi pádný argument. ;)

No nic. Vidím, že se všichni díváme na hru i svět pozitivně a to i tehdy, když se zrovna nedaří. :) Dovolím si tedy diskuzi uzavřít s tím, že se pokusíme na BP apelovat, aby došlo k nějaké úprave systému kontroly vulgarit. Rozhodně to není jen problém české a slovenské komunity. Jsou jazyky, kde složeniny se používají ještě častěji než u nás. Jestli se s tím bude dát něco udělat, ale nevíme.

Všem zúčastněným tedy přeji příjemnou hru a uzavírám.

LOCK

**rozárka** and -baghira2- like this.
Thread Status:
Not open for further replies.