Červené a modré bedny, kdy budou?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Lany_von_Awesome, 21/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj,
    snažil jsem se to najít v nějakém vláknu, ale nepodařilo se mi. Včera byla informace že v rámci HELIXu budou barevné bedny. Z minulé akce mi něco zbylo, plus jsem i teď nakoupil a teď dva dny pryč a žádná bedna nikde. Proletěl jsem naprosto všechny mapy a zkusil jsem na nich sundavat alespoň bosse a padali jen zelené.
    Tušíte někdo kdy se na ně můžeme těšit? Přesto že se blíží prázdniny tak by člověk řekl že BP je nasadí přes víkend abychom i my pracující měli možnost sbírat.
    Pokud tato informace někde je tak mi stačí link a dohledám si :)

Díky Lany

2. neboj se,akce na barevné klíče BP dá a pokud si dobře pamatuju,tak je ta akce po celé 2 dny,teda aspoň do teď bývala,takže si to sebrat stačíš

3. Děkuji. Trochu jsem právě čekal, že bude v den kdy ji tak vehementně oznamovali, že jsem skoro nemohl ani klikat v hangáru jak to vyskakovalo :D

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

No pravděpodobně by se barevné bedny měly objevit někdy během akce Helix, ačkoliv kdy přesně ti dopředu nikdo neřekne. Navíc by v těchto barevných bednách měla být ještě 3x větší šance na nalezení vzácného předmětu, takže se vyplatí sledovat pozorně hru a akci nepropást.

Považuji za zodpovězeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.