Čest na serveru CZ1

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem V!RUS, 29/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. |Oromë| hold mohl mít místo hvězdy,rovnou 2 hvězdu :D

2. vosinoha1

vosinoha1 User

vidim že mě tu řešíte tak se připojim ..
    ano měl sem za tejden něco přes 90 mega česti a je to jednoduchý nasbíral jsem při kuiper akci mraky EE u haloween brány tu jsem dělal každej den celou za ní bylo 82 k uri myslím a ještě nasbíral uri z boxů za den celkem 150 k uri x 17 dní si to spočítejte , když jsem šel do bran tak jsem měl 51 k EE a asi 3 mega uri za brány z EE přibylo další uri po EE jsem měl asi 4.5 mega uri chtěl jsem čest na ranky na hvězdu a tak jsem dělal jen kappy měl jsem oba bostery 10% + 10% pak 50% boster design 10% profil 25% modul na stanici 10% na konci brány přehoz na formaci X 20% , za jednu kappu i s NPC jsem měl 1.013 mega česti do toho dvě kronosky a další brány celkem něco kolem 110 bran přesně to nevím jen kapp jsem udělal cca 70 za ten tejden jsem udělal 1.070 mega ranků ono to jde jen to nechce remcat ale hrát jen tak mimochodem do hry jsem si urko nekoupil ani jednou (nepočítám těch 5 k uri za jeden 50% boster těch jsem si pár koupil) jsem plně ful jen to stálo trochu víc času než jsem čekal ........

orome já ABG nemám moc rád jak herně tak časově tak jsem si vybral kappy ta se dá za 20-25 minut a navíc odměna lf-4 a herculy tak kappa byla jasná volba herculy i lf-4 přibyli

Naposledy upraveno: 19/1/16
    PaiMei tohle ocenil(a).
  3. |Oromë|

|Oromë| User

vosinoha1 Ano kappa je najrychlejsia, no velmi draha. Ja som len napisal, ze za to co si minul na kappach si mohol mat na ABC 4x viac cti. Sice by ta to stalo viac casu, no nakoniec by si mal 4x viac BS, cti, rankov a aj x4 by pekne pribudla.

Ale nech si kazdy hra ako chce, je to tvoja volba. :)

4. vosinoha1

vosinoha1 User

já byl jako malý děcko prostě hvězdu a hned :D ted jí mám a šetřím příště až půjdu do bran tak uvidím na co se zaměřím jestli na odměnu v podobě předmětů nebo čest

5. PaiMei

PaiMei User

Vosinoho, já bych to být tebou nehrotil. Do hvězdy mě zbývalo asi 290k, potom co si se do toho dal jsem zase na 470k. A to mě nebaví :D

-FOXSAMURAI- a vosinoha1 tohle ocenili.
  6. vosinoha1

vosinoha1 User

to je mi líto že se ti zvedli ranky ale v tom týdnu jestli jsi sledoval tu čest tak víš že jsem nebyl sám kdo se pustil do bran jako já , ta první desítka byla narvaná těmi co chtěli čest

PaiMei tohle ocenil(a).
  7. |Oromë|

|Oromë| User

vosinoha1 Mas to jednoduche, ak si uz full hercules, havoc a LF4, tak nema zmysel robit brany typu kappa, zeta, epsilon a spol.(max. do kronosky).

Brany ABC su ine, stavias ich spolocne a maju velke odmeny v podobe U a x4.

Dam priklad. Mas 30% zlavu na U a ides klikat ABC. Za 200-230k u sa pri ekonomickom klikani daju postavit 2 alfy, 1 beta a 1 gamma(niekedy postavis aj 2 bety za tu sumu, je to individualne).

Kazdopadne po prejdeni bran budes v minimalnom minuse(niekedy dokonca v pluse), vacsinou len cca 30-40k U. Za tuto sumu u dostanes pri max boostroch 2,1 mega cti( ak mas KBS aj viac). Brany su sice nudne ale velmi lacne, oplati sa ich robit. takze ak pojdes nabuduce na rebricek a hodnost, zameraj sa na ne. Ked ich budes strielat s falterom na full pohone pojde to docela rychlo( alfa 20 minut, beta pol hodky a gamma cca 45 minut).

8. Foяmi

Foяmi User

Rád bych se zeptal někoho vševědoucího, jestli neví, proč je na CZ3 u EIC pouze jeden Šéf-plukovník, přestože je ve firmě EIC nejvíce hráčů. U VRU i u MMO je 2x Šéf-plukovník. (EIC-3785, VRU-3734, MMO-3752)

9. |Oromë|

|Oromë| User

Foяmi Su 2 moznosti, bud niekoho zablokovali a jeho hodnost sa este nepreniesla na dalsieho hraca alebo klesol pocet aktivne hrajucich hracov v EIC na tak malu hodnotu, ze vo firme je uz len 1 sef plukac.

Hodnota 3785 je len celkove cislo registorovanych uctov, polovica z toho cisla mozu byt neaktivne ucty a multiucty co sa nepouzivaju, sice existuju, no nerataju sa do ranku. Pocet registrovanych hracov vo firme a pocet hracov ratajucich sa do hodnosti su 2 dost rozdielne cisla.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  10. cauko nepatri to sem ale na forum moc nechodim tak mi to prepacte mam minusovu cest achcem sa dostat spetna plus na fore som nasiel len ze sa ma otvorit nejaka uloha ale ziadnu tam nemozem najst dik aeste raz prepacte ak to sem nepatri.

11. svi1

svi1 User

Musíš mít všechny ostatní úkoly vpnuté a teprve pak se objeví ten na čest.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.