Čest

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Mrakodrap, 3/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mrakodrap

Mrakodrap User

Kami u hitaca jsem nepoužíval(asi 3x nejvíc) - jenže drtivá většina petů je bez HP kvůli kami, takže sestřelit sobě/spojenci peta při hbytém překlikávání apod. není nic těžkého , dokud se mi nezobrazí za peta mínus, neřeším jestli je omylem kliknu nebo ne - rozhodně ne tolik, jako kdyby tu nebyla "chyba zobrazení" v logu/deníku..

2. Korben

Korben User

FLEXI Pet kamikaze bolo určené len na hráčov. No hráči to začali vo veľkom využívať aj na NPC. Keď to BP chcelo stopnúť, tak sa hráči sťažovali. Tak že funkcia kamikaze ostala tak ako bola spustená.

Protokoly , sú už niečo iné a sú špecificky určené a teda sa používajú ako na NPC, tak na hráčov. Nikto tu nepíše že sa PET nemôže použiť na hráčov , alebo na NPC ale pri strieľaní treba používať aj hlavu a nie bezhlavo sekať všetko do radu. Toto je potom dôsledok.

Môže nastať chyba , že zostrelíš peta vlastnej firmy , ale za jeden zostrel nieje mínus 100mega .

3. Mrakodrap

Mrakodrap User

To ano, ale kde si hráč může svůj mínus kontrolovat? Nikde..
    Příjde mi to, jako kdybych měl bankovní účet, nevěděl bych, kolik odtamtud odvádím za různé platby a nakonec by mi přišlo že jsem v mínusu a že dlužím 66 milionů. Tadyto je naštěstí jen hra..

Nebudu to dál rozebírat, prý se to řeší tak doufám že se to vyřeší dřív než budeme všichni lítat s terčema...

Pokud to tu nikdo nechce dál rozebírat, já už k tomu nic nemám..

Naposledy upraveno: 3/3/15
  4. FLEXI

FLEXI User

Pak jsem špatně pochopil odvědi korbena a leona kde píší, že pet neslouží k ničení NPC :)
    jen pokud mohu, přidím video jak snadno o čest přicházet bez výstřelu.

přesně takto jsem já přišel o prvních 100mega cti za 30 sekund.a táhne se to do dnes. :(

ps předem se omlouvám pokud zde není povoleno postovat videa z YT

5. vosinoha1

vosinoha1 User

z tohoto videa mě napadá jediná věc jak mohl jít do mínusu že se ještě před chvilkou někde na mapě stříleli a petka toho golíka ted chránila ale z vícero popisů nejen tady ale i v jiných tématech je zřejmé že je ve hře chyba

6. FLEXI

FLEXI User

no jeden sestřel bych pochopil ale opakovaný sestřel ?? oprava peta a výstřel peta byz toho, aby vystřelila loď ? dle mě jednoznačně umysl. Pro klid duše se již vše řeší.

7. MeToXHD

MeToXHD User

Dobrej den chci se zeptat pred 10 dnami sem sestrelil hrace a dostal sem -400k a ak po 10dnoch zas zostrelim spriateleneho hraca dostanem -800k nebo uz min ?

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

vosinoha1 problem o kterem psal Mrakodrap, je jiny nez ten na videu, tady jde o grafickou chybu zobrazovani - cti. Na videu je zobrazeno primo vyuzivani skuliny v systemu, kdy hrac muze beztrestne v kratke dobe nekoho uplne pripravit o cest. Oba pripady jsou hlasene.

9. Belgam

Belgam Guest

Ano dva problemy a zrejme tusim i opravu.
    Prvni problem je graficky, ten jak na to prijdou opravi.

Druhy problem je jasny, bude dotaz. Proc hrac stoji na zakladne, kdyz neni u PC? Protoze pak by vse videl a nestal tam nebo si pet deaktivoval.

10. MeToXHD

MeToXHD User

Jeste jednou protoze ste si mne asi nevsimli
    Ps;neberte to jak spam
    Dobrej den chci se zeptat pred 10 dnami sem sestrelil hrace a dostal sem -400k a ak po 10dnoch zas zostrelim spriateleneho hraca dostanem -800k nebo uz min ?

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

MeToXHD Kdyby jsi si tak radeji precetl nejake FAQ.Čest a její důsledky:
    Po 24 hodinach se minus snizi o polovinu. Kolik to bude po 10 dnech, neni tezke spocitat ;)

12. Mrakodrap za minus si hold můžeš sám a navíc tolik cti za 2 hodnky srovnáš na streunerech tak nwm co řešiš běž 1-2 a za hodinku dáš v poho 99 995 000 cti a těch 5000 dáš za půl hoďky max tak to vůbec neřeš a zamakáš si zatrenuješ naklikavání na streunerech :D

13. MeToXHD

MeToXHD User

=Marwin= Dekuji FaQ mne nenapadlo :)

14. Mrakodrap

Mrakodrap User

No, můžu si za to sám no, ale kdyby se to zobrazovalo, nenechal bych si tolik nasázet ;) , to už ale nemá cenu řešit.
    ------------------------------------
    Pokud by se tohle stalo - pet nejde dát do pasivního modu/vypnout hned po sestřelu , než hráč doletí od základny na port tak už má terčík...

15. Kubino

Kubino Guest

Mrakodrap

tak to sa mýliš, môžeš si PET-a odstreliť sám a už ho nezapíňať, t.j. max 2 zostrely (jeden cudzí PET a jeden tvoj) ;)

Kolega poukazuje na to, že ak človek nelieta nemá čo byť na mape ale odhlásiť sa, prípadne byť na porte či na základni x-1 a x-8.

16. .MIK.

.MIK. User

Dobrej mám dotaz pokud střelím do lodě své firmy pak přestanu a on mě sestřelí dostane +nebo -čest? děkuji

17. Kubino

Kubino Guest

Dostane plus lebo si agresor a začal si útok.

18. .MIK.

.MIK. User

No za agresi bych to nepovažoval většinou to je překlik ale diky za odpověď

19. Korben

Korben User

Trocha kolegu doplním. Hráč môže dostať mínus, ak do neho dlhšiu dobu nestrieľaš. Tak že ak len nastrelíš, tak ten hráč môže dostať aj mínus . Myslím že tá doba je niečo cez 5 sekund.

*pursuer* tohle ocenil(a).
  20. Kubino

Kubino Guest

Neaktuálna téma.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.