Chabe vysledky po upgrade

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem viking171, 8/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. viking171

viking171 User

Goliath - Pohon - 15 generatorov G3N 7900
    Lasery - 15 laserov LF 3, z toho upgradnutych 8ks na 16, 9, 7, 5, 5, 4, 3, 2
    Raketomet - 16lvl

Stihacky Iris upgrad na 16, 14, 11, 10, 10, 10
    Stihacky nosia - lasery LF4 - 3ks - vsetky lvl16
    LF3 - 8ks - vsetky lvl 16
    - stity G3N 7900 - 4ks na lvl16
    - 1ks zatial lvl 3
    Kvantova optika 1 - 2/2
    U schopnosti sa viac sustredujem na stity

Prosim vas viete mi niekto povedat, ci je normalne, aby mi pri tejto vyzbroji, lasery pri boji sposobovali skoda max do 7500? Nieje to malo? Pri kazdom nakupe urka robim velke upgrady vsetkeho, no aj tak mam pocit, ze tie lasery stoja na mieste co sa sposobovanych skod tyka...

Tiez rychlost, 540 je max, co s tymto a promerkom dokazem? Je este nejaky iny sposob, okrem surgeona, ako tomu zvysit maximalku, alebo som skoncil? Lebo ten surge bude boh vie kedy zas najblizsie k mani...

2. Tomas91

Tomas91 User

Podla mna je upgradovanie lf3 totálne zbytočne mínanie urídia,nepridá to veľa iba +9 dmg na 16lvl a ešte ich neskôr budeš vymienať za lf4.

3. sufuzky

sufuzky User

https://board-cs.darkorbit.com//threads/faq-maximalni-dmg.1722/ dmg si môžeš v klude aj sám vyrátať. ;-) A na upgrade by som sa nespoliehal zvišuju dmg len máličko a vedšina hráčov ich robí až v poslednom rade.Rýchlejšie ako 540 na golíkovi nepôjde ak nemáš formáciu dvoj kolo. Inak najrýchlejšie lode sú sperheda a vega s pusatom, bez dvoj kola majú rýchlosť 588 s promérkom.

4. |Oromë|

|Oromë| User

viking171 prejdi si Abecední seznam témat ve F.A.Q. a DarkOrbit Bible CZ - otázky a odpovědi

Ugrady ti pridaju na maxe len 6%, cize je to skutocne malinko. Upgrade lf3 je uplna zbytocnost a vpodstate si vyhodil ucko von oknom.

Ak chces vylepsovat, tak najprv stihacky, potom stity a nakoniec len LF4. Dmg sa da dalej zvysit vselicim, seprom, formacie, profil, boostre, dizajn, havoc, lf4 atd. atd.

Rychlost u gola moze docasne zvysit len formaciou bicykel, trvaly bonus ma len surgeon.

5. Za cenu upgradu LF3 na 16. lvl si mohol mat 2 x LF4. LF4 ma aj bez upgradov o 25,8% vacsi DMG ako LF3 na 16. lvl.

6. viking171

viking171 User

Dobre, pochopil som teda, ze som minul statisice uridia na malo efektivne upgrady LF3. Ako sa ale dostat k LF4? Viem len o piratskych debnach, no tam je ta sanca tiez nie moc vysoka, skusal som to. Alebo su este aj ine sposoby, ako sa dostat k LF4?
    To dvojite kolo a jeho 5% k rychlosti ale az taka vyhodna formacia nieje, pokial mi to vezme 20% zo sily laserov... Viac skody, ako uzitku.

Ako sa da ziskat vyssie DMG skrz profil?
    A co upgrade generatorov stitov? Tiez je tam chabych 6% na max leveli a teda skoda uridia?

7. Tomas91

Tomas91 User

LF4 máš šancu získať ešte v bránach epsilon,kappa,hades.Štít na 16lvl ty dá 15%,ked si spravíš profil kvantovu optiku 1 a 2 tak sa ty zvýši Dmg na hráčov.
    FAQ - Dokumentace: Profil Pilota

Naposledy upraveno: 8/3/16
  8. prepáčte len by ma zaujímalo ako sa dá kombinovat lf-2,lf-3,lf-4 a ich lvl
    DMG spôsobené loďou:

pretože ak niekto má napr len tak z hlavy príklad: 4x lf-2 na 5 lvl , 9x lf-3 na 10 lvl a 2x lf-4 na 16 lvl ,ako to tam vloží aby presne vedel aké má DMG v lodi s 15 -timi slotmi ?

dakujem ;)

9. jj dostaval lf3 na vetsi lvl je fak blbost radeji stity a lf4 tam to hodne jde znat -velka skoda urka na lf3 za to jsi si mohl koupi bedny a mozna by jsi chytnul nejakou tu lf4;)

10. viking171

viking171 User

No tvl... Mrzi ma teraz vsetok ten matros, to uridium. Ale co uz narobim... K tym debnam, je uplne jedno, na ktorej mape ich otvarate, alebo ci otvarate nahodne najdene, ci vlastnorucne zostrelene, sanca na LF4 je vsade rovnaka?

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

viking171 je to náhodné, šance na nalezení lf4 je u všech beden na všech mapách stejná.

12. |Oromë|

|Oromë| User

viking171 Odporucam ti prejst si odkazy co som ti skopiroval v mojej prvej odpovedi, je tam vsetko na co si sa postupne pytal a mnoho inych informacii, najdes tam kazdu vec v hre a jej popis.

LF4 mozes este ziskat aj z bran Epsilon(33% sanca), kappa(25% sanca) a Hades(sanca nie je znama).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.