Oznámení chat ban (nejedná se o žádost o unban)

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem [•MišííK•], 2/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, přeji krásný podvečer,
    asi před hodinou jsem dostal cb (2hod) viz.obrázek.
    Opravdu si myslíte, že tohle byl spravedlivý ban!? jako neuražte se mi tu, ale do xichtu jste mi vidět mohli jen stěží a následně posoudit můj výraz nebo tón, s kterým jsem to napsal, pokud ovšem nejste nabouráni do mé webkamery, to si dovolím vzít většinu zpět.

Ehh, pokud je tohle nevhodné místo pro tento post, tak se prosímvás nezlobte, ale 5 minut se tu rozhlížím po rubrikách do které bych ho asi tak mohl umístit abych neurazil a neporušil co se dá, avšak nakonec jsem byl nucen vrátit se sem, přišlo mi to jako nejvhodnější místo, máte to zde velice nepřehledné a nejasné :-(

především žádám o řešení a vyjádření dotyčného moderátora, děkuji.

s přáním Hezkého podvečera, Kuchna

Naposledy upraveno: 2/12/15
  2. Korben

Korben User

Pri uvažovaní, kam by som napísal príspevok ktorý má niečo spoločné s chatom, tak asi sekcia chat bude ta najsprávnejšia a v pravidlách nájdeš to, ako má žiadosť vypadať.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.