Oznámení Chat ban

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem pet.vru(3), 21/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pet.vru(3)

pet.vru(3) User

Zdravím fórum... Přeposílám sem svou stížnost směřující na podporu, která mě pak odkázala sem..... :

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je v pořádku ChatBan za to, že jsem napsal
    '' Těšing jak ... ''. Prý jsou ty tečky označovány jako obcházení pravidel
    Chatu. Nemyslím si, že v tomto případě Administrátoři vyhodnotili situaci správně.
    Mimochodem jak je možné, že nedostanu ChatBan za to, že napíšu větu a za ní
    přidám pár teček, jako například zde - (Podle mě je Ban bezdůvodný....), ale když to napíšu zvlášť, tak už je to na
    Ban. Touto stížností vás prosím o odbanování a pokud moje chování v Chatu bylo v
    pořádku, prosím o poučení všech Administrátorů, aby se to nejen v mém případě dále
    nestávalo.

Děkuji, Prothos

Následující odpověď podpory:

Dobrý den,
    Za zpracovávání postihů v chatu je zodpovědný výhradně Tým chatu. Tento tým můžete kontaktovat na fóru v sekci zabývající se chatem.

Tým chatu je Vám plně k dispozici, pokud jde o dotazy ohledněVašeho vyloučení z chatu.
    V případě jakýchkoli dalších dotazů se na nás neváhejte obrátit.

Jak už jsem tedy výše v mé zprávě podpoře zmiňoval, žádám o odbanování, jelikož se mi zdá Ban naprosto bezdůvodný. Každý si myslí, že jsem tam chtěl napsat něco sprostého nebo tak něco, ale mohlo tam být místo '' Těšing jak ... '' třeba '' Těšing jak okurka. '' .....

Děkuji, Prothos

2. sufuzky

sufuzky User

Čo tak si prečítať!!!:Jak správně přispívat na forum odpoved s podpori je zakázane sem dávať. A neviem čo tim chceš riešiť ked chceš odbanovať požiadaj v sekcii chat podla pravidiel.

3. Gahan

Gahan Guest

To že jsi tam schválně slovo nedoplnil znamená jen to že nikdo netuší co jsi tím chtěl napsat a už jen jak to píšeš je obcházení systému .

Takže žádost není podle pravidel a ve špatné sekci takže pouč nejdříve sám sebe o pravidlech .

Zodpovězeno LOCK

Korben tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.