Chat

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem aFeS*™, 20/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. aFeS*™

aFeS*™ User

Dobrý deň,
    mám problém s chatom...nemám ban ale nefunguje mi...stále mi tam vypisuje
    toto:Spojení se serverem bylo přerušeno. chatVersion:2.3.3....a hned na to ze
    spojuji se serverom..a stale to iste dookola...mozte s tým nieo spraviť? ďakujem

2. Sentiero

Sentiero User

A to ti píše jak dlouho? Zkoušel jsi se odhlásit a znovu přihlásit? Ono by tě to po pár sekundách mělo znovu připojit.

3. Korben

Korben User

Skús resetnúť ruter.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  4. aFeS*™

aFeS*™ User

uz som vyskusal asi vsetko....restartoval som modem...milion krat som sa prihlasil a odhlasil z hry pisal som na podporu a teraz tu...uz asi 3 dni mi to robi stale...

5. |Oromë|

|Oromë| User

aFeS*™ Podpora ti asi moc nepomoze, to nevyzera na problem uctu, skor na problem pripojenia.

Nemas doma poruke ine PC, pripadne daky iny NTB, proste nieco ine z coho by si sa mohol prihlasit? Len ma zaujima ci ti to pojde na inom zariadeni, ktore je pripojene na rovnaku siet.

Skusil by som este zakladne veci ako zmenit prehliadac a prebehnut PC cleanerom.

6. aFeS*™

aFeS*™ User

vymazal som cookies a skusal na inom prehliadaci a nic....iny pc nemam po ruke

7. |Oromë|

|Oromë| User

V casa ked ti to zacalo robit sa nestalo este nieco dalsie? Ako napr. vypadok netu, klienta, proste nevsimol si si co to spustilo? Alebo to zacola samo od seba?

Na akom hras serveri? Dufam, ze nie daka globalna amerika a pod...

Ake pouzivas pripojenie? optika, dsl, mobilne? Skus si spravit speed test a ping test. Ono sice rychlost pripojenia by na chat moc vplyv mat nemala, ale aspon uvidime kvalitu siete.

8. aFeS*™

aFeS*™ User

hram na GE...nie nic ine sa nestalo...hral som to chat isiel a potom som vypol hru a zapol asi o hodinu medzitym bol ntb v rezime spanku ako vzdy a zrazu uz mi chat nesiel....ako mam spravit tie testy?

9. Sentiero

Sentiero User

10. aFeS*™

aFeS*™ User

11. |Oromë|

|Oromë| User

aFeS*™ Skus zobrat NTB a pripojit sa cez inu siet. Ak nebude problem v PC, tak na inej sieti by mal chat naskocit.

Testy musis robit na Frankurt, nie na Prahu. No uz teraz pozeram, ze ti to nezmeralo packety, javu mas v poriadku?

12. aFeS*™

aFeS*™ User

javu mam v poriadku....skusil som cez inu siet a tam to ide...tak co teraz?

13. Korben

Korben User

Tak máš potom problém doma so sieťou.

14. aFeS*™

aFeS*™ User

ale chapes ze doteraz to nerobilo? v priebehu hodiny sa to zmenilo, zeby vypadol internet alebo nieco podobne

15. Korben

Korben User

Ale chápeš že my za to nemôžeme ? Nemáme ako opraviť niečo čo nieje chyba u BP.

16. pecko

pecko User

ja som vam to písal minule, ten istý problém pri resete routra mi to šlo deň a zas som v tom :)

17. sufuzky

sufuzky User

pecko- skus sa cez iný prehliadač prihlásiť, mne osobne tiež často blbne chat na mozille. Ale na opere a chrome som zatial nikdy nemal problém. To že ti nejde chat može byť aj problem v pomalšiom internete.

18. pecko

pecko User

hej moze byt, lebo vzdy pocuvam z netu nieco ked hram tak hra mi nemusi fungovat dobre. dik skusim

19. Firewall port 22222 udp a tcp mas povoleny ?

20. Korben

Korben User

OT post zmazaný, Prečítaj si ako prispievať na fórum a kam sa podáva žiadosť.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.