Chat

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem †«$ĈĦ€J№»†, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím ,dostal jsem ban na chat a nejsem si vědom ,že bych něco provedl . Ne že by mě vadilo ,že mám ban ,ale rád bych věděl co se zase vašim kolegům nelíbylo .
    Děkuji za info ale ve hře plné podvodníků člověk nikdy neví co přiletí a za co .....
    GE2 id 41030960
    Systém: 31-08-2015 v 13:16:04 jsi byl zabanován na 2 dnů. 02-09-2015 v 13:16:04 se můžeš opět přihlásit.​

Schejník tohle ocenil(a).
  2. sufuzky

sufuzky User

Aj ja som pravdepodobne omilom dostal pre tyzdnom ani neviem za co ban na 1 den.
    Ten ban si dostal od systemu nie od admina!! Mohla sa mozno stat ze jedno z tvojich slov system vyhodnotil zle a proste si dostal ban nepravom. No skus sa spytat na podpore mozno ta odbanuju.

3. *pursuer*

*pursuer* User

Ono unban/dotazy ohladne banu chatu sa hlasia do spravnej sekcie: Chat

4. sufuzky

sufuzky User

*pursuer* on sa skvor pýta za čo dostal ban ale aj tak proti pravidlám..

Naposledy upraveno: 31/8/15
    .DAVIS. tohle ocenil(a).
  5. *pursuer*

*pursuer* User

sufuzky - a prave od toho je ta sekcia,lebo ju citaju aj moderatori z chatu a mozu sa aspon vyjadrit k tomu,preco dostal ban aky dostal.

sufuzky tohle ocenil(a).
  6. †«$ĈĦ€J№»† no, pokud jsi dostal ban od systému, je dost nepravděpodobné, že bys neporušil nějaké pravidlo...

7. Gahan

Gahan Guest

Pokud si chceš podat žádost a něco řešit tak si podej žádost podle pravidel a ve správné sekci .

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.