Chat

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem [thomas27], 18/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. [thomas27]

[thomas27] User

Zdravím mám problém s chatom, doma mi ide všetko v pohode a keď prídem na internát mi nechce nečítať chat, ako by sa to dalo riešiť? ďakujem za skorú odpoveď

2. Korben

Korben User

Nemáš náhodou na internáte slabí net ?

3. [thomas27]

[thomas27] User

nie, net je tu práve že strašne rýchly, len môže to byť tým že blokujú IP adresy?

4. Korben

Korben User

No to ti nepoviem, neviem čo všetko vám na internáte blokujú.

5. [thomas27]

[thomas27] User

A nevedel by si mi poradiť kde by som sa mohol o tom informovať alebo poradiť sa ?

6. Korben

Korben User

No najskôr by ti o tom mohli dať informácie a internáte. Niekto tam musí byť , čo má na starosti internet. V chatovom okne ti niečo píše, alebo je tam len čierne okno ?

7. [thomas27]

[thomas27] User

Systém: Spojení se serverem bylo přerušeno. chatVersion:2.3.3
    Systém: Znovu spojit za 40 sekund ...
    vkuse mi len toto vypisuje... na odblokovanie potrebujem TCP a UDP adresy pre môj server aby mi to mohli odblokovať na internáte

8. Korben

Korben User

TPC porty pre DO by mali byť: 8080, 5555, 22222, 5001, 8084, 6667, 8000, 3389, 5631

Port 22222 by mal byť pre chat.

9. [thomas27]

[thomas27] User

odblokovali mi to a stále mi to nejde

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

[thomas27] problém u tebe stále přetrvává?

11. |Oromë|

|Oromë| User

Ot zmazane a prejdi si poriadne Jak správně přispívat na forum a Vzorový příklad vkládání o řešení bannů na chatu

ΞRIO Aj ked ty si ziadnu ziadost nepodavaj, v danej vete mas nepodlozene obvinovanie, obchadzanie systemu a urazky hraca, rovno 3 dovody na ban, takze tu nie je co riesit.

Autor sa viac neozval, LOCK

Korben a Little_Tali tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.