Chat

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Sentiero, 4/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sentiero

Sentiero User

Proč na globálním servru nemůžu ve skupině psát anglicky? Vždycky mě někdo vykopne. Je to globální servr, tak je přece samozřejmý, že se zde vyskytuje spousta národností a je potřeba se s nimi domluvit.

Není to poprvé co mě někdo vykopl za to, že jsem psala anglicky ve skupině, třeba včera hned čtyřikrát. Pokud vím, tak angličtina by měla být na GE servrech tolerována, ještě k tomu když píši ve skupině. Tak proč tomu tak není?

2. Belgam

Belgam Guest

Ono to chce napsat i server, pripadne mit screen z chatu. Takhle nikdo nic nevi a hlavne se neda zjistit kdo dava kick na globalu. Muze to byt i nekdo mimo nas tym.

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

Take je dulezite co pises a jestli je to opravdu jen v ramci skupiny.
    Navic moderator do skupin ani nevidi, takze te nejspis kope za neco system.

4. Jak je možné že keď ma vykopnú z chatu dostanem kick tak rýchlo, to musí robiť systém ale aj tak tam píše že bol si vykopnutý adminom.

5. Korben

Korben User

Lebo aj systém je admin, je to všeobecné hlásenie. Ak si vykopnutý s chatu, tak bol na to asi nejaký dôvod.

6. Sentiero

Sentiero User

Belgam na GE1, screen bohužel nemám, ale skupinu jsem měla 22:25 - 22:37 mezitím několikrát kick. No chápu, že to nemůžete zjistit, ale zlobí mě to.

=Marvin= Pokud mě vykopne systém, tak to píše hlášku "Systém tě vykopnul..", zatímco včera a dříve to píše "Administrátor tě vykopnul.." A to po jakékoliv anglické anglické větě, kterou jsem do skupiny napsala. Nemám zapotřebí někoho urážet, nebo psát vulgárně, ani si nejsem vědoma, že bych něco takovýho psala.

Když píšu ve skupině přes den anglicky a to kolikrát píši stejné věci- během dne je to v pořádku, ale večer se občas stává tohle, z toho usuzuju, že se opravdu nejedná o systém.

Neřešila bych to kdyby to bylo jednou za uherskej rok, každej se může splést, ale když je to tak jak to bylo včera, že během 10 minut dostanu několikrát kick, tak zkrátka nemám šanci se ve skupině domluvit.

7. Korben

Korben User

Skupinový chat moderátor nevidí, tak že kick si musela dostať od systému.

8. Sentiero

Sentiero User

Nechápu, proč dostávám kopance, tedy od systému, jak říkáš, když k tomu není sebemenší důvod? Znemožňuje mi to komunikaci s ostatními hráči, když mě po každé anglické větě vykopne.

9. Belgam

Belgam Guest

Problem je ze to nezjistim ani ja, pises na globalnim serveru a pokud mas zvoleny jazyk turecky, tak dotaz na turecke forum. My nevime jak to maji oni a dle historie casto menis jazyk. Zmena jazyka = jiny tym na chatu.

10. Sentiero

Sentiero User

Nene, určitě nemám zvolený turecký jazyk, možná jsem někdy měla francouzský, italský, španělský, no o tureckým nevím. Každopádně včera jsem stoprocentně měla češtinu a tuším že minimálně týden jsem jazyky neměnila.

Prosím, kdyby to šlo podívej se ještě jednou, kdyby to nešlo tak bych to pak teda zkusila řešit na cizím foru, ale nepředpokládám, že by mi tam pomohli, tam je přístup členů v týmu k řešení problémům řekněme jiný.

11. Korben

Korben User

Mám za to, že ak ťa vykopne systém, tak daná veta, alebo slovo, sa na chat ani nedostanú, tak že by si mohla vedieť za čo ťa to vykoplo. Prípadne používaš nejakú kombináciu znakov, za ktoré ťa systém vykopne.

12. Sentiero

Sentiero User

Ano, já vím co jsem psala a za co mě to kopalo a právě to je to, o co jde. Nepsala jsem nic nevhodnýho.

Např.ve skupině psal jeden hráč, že je z Argentiny, tak jsem chtěla anglicky napsat, že je to daleko, sotva jsem to odeslala tak kick. No znovu jsem se přihlásila a ptala jsem se jestli má nějaký úkoly a vzápětí kick a takto bych mohla pokračovat.. .Zkrátka byla to obyčejná konverzace a přesto mě to několikrát vykoplo aniž by k tomu byl nějaký důvod a to hned co jsem to odeslala, takže jak říkáš, na chat to zřejmě vůbec nedošlo.

No ať to tedy nějak uzavřeme, pokud se tahle situace bude opakovat, udělám screen, můžu udělat i video, zachytit tam čas, dokázat, že mám opravdu nastavenou češtinu a dát to sem. Dalo by se to potom nějakým způsobem řešit, aby k tomuto opět nedocházelo?

13. Korben

Korben User

Ak ťa kope systém, tak sa to riešiť nedá.

OT post zmazaný, prečítaj si Jak správně přispívat na forum

Naposledy upraveno: 4/8/15
  14. Sentiero

Sentiero User

Fajn. To je vše.

15. =Marvin=

=Marvin= Guest

Povazuji za zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.