chcu ma okrandut

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by 88samo88, Jul 20, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 88samo88

88samo88 User

Do hry mi prišla sprava kde bol link ja som ho otvoril a teraz sa mi niekto stale loguje do hry a mam zmeneny e-mali na Nepovolený odkaz!!!
    Prosím čo mám robiť

Už mi zmenil heslo mam otvorene okno fora takže sem možem písať pomožte

2. *Firefox1*

*Firefox1* User

3. Korben

Korben User

88samo88, Je zakázané vkladať nepovolené emaily a odkazy na fóru. Čo ak na to niekto klikne a kvôli tebe príde iný hráč o účet?
    Vidím že úplne zbytočne neustále upozorňujeme aby hráči nereagovali na emaily v hre.

Tu ti nikto nepomôže. Napíš si na podporu.

4. lamiX

lamiX User

Pouhým kliknutím o účet příjít nelze, nezadával jsi tam náhodou i nějaké údaje? :rolleyes:

5. Ale jde a zvláště pokud má stejné přihlašovací jako herní jméno. Ono pokud kliknul na odkaz,moh si natáhnout virus do PC,kterej odeslal majiteli viru všechna hesla uložená v PC. Proto se nedoporučuje mít hesla uložená!

6. lamiX

lamiX User

Víš jak fungují stránky na internetu? Aby si natáhnul virus do PC tak by tam musel stáhnout soubor a ten spustit. Dnešní prohlížeče už blokují veškeré skripty, které mohou narušit bezpečnost.
    Já to spíš vidím na falešnou přihlašovací stránku, na které zadal údaje a tím je poslal jejímu majiteli.

7. Korben

Korben User

Je zbytočné naháňať teórie ako k tomu prišlo. No keďže hráč dostal v hre podvodný email, tak tam určite bolo získanie rôznych vecí, od uridia až po muníciu a neodolal vidine ľahkého zisku a dobrovoľne vložil prihlasovacie do falošnej prihlasovacej stránky. Žiadný zázrak sa nekonal.

Hráč odoslaný na podporu hry.

Uzavreté, LOCK

Thread Status:
Not open for further replies.