Chyba Cpu opravy letounů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem .R-E-XDark., 4/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pred nedávnom som písala ohladom svojho problému na podporu,pre stratu stíhačky .
    Dúfam že to poriadne prešetria a odpoved bude pozitívna,aj ked mám obavy že to nedopadne dobre.
    ked sa mi to stalo bola som v skupine s Eρεβος*SK všimnite si :
    04.02.2016 - 17:57 Bol si zničený užívateľom -yo_boos93-[EEA] (EIC).
    boli sme odstrelený po warpe bez záznamu v denníku v tú istú minútu.

2. Po tom ako som písala na podporu,že som prišla o stíhačku po warpe napriek tomu že som mala CPU v oboch konfiguráciách ich odpovedou je že mi to neuznajú,pretože nemám záznam o warpe. Ako som mohla vidiet záznamy .R-E-XDark ani on nemá záznam warpe n napriek tomu bu bolo uznané že nastala chyba a stíhačky mu vrátili. Ja sa dnes dovolávam spravodlivosti bez výsledku.
    Mohol by mi niekto pomoct??S podporou to riešim od rána už som v koncoch. Písala som hned na fore že mám problém s warpom,že mi nič nefunguje a následne potom som prišla aj o stíhačku. Na podpore mi to nechcú uznat ani to že som písala o probléme na fore. Ani to že som bola v skupine s iným hráčom s tým istým problémom s warpom. Ani to akú lod som mala pred zostrelením a po zostrelení. Proste rieši sa warp a nie to že som prišla o tú stíhačku napriek tomu ako som už napísala že CPU mám a v tom čase som ho aj mala !Teraz znova doplatím na niečo za čo nemožem. Dakujem.

3. Belgam

Belgam Guest

A kdo zde tvrdil ze ten zaznam tam nema, pokud mu byli eltouny vraceny. Zaznam tam je. Nikde jsem nevidel tvuj post o tom ze ti nefunguje warp a hned potom si prisla o letoun.

4. Belgam písala som to tu #15 a tak tiež ako som písala pre dým som sa hned o mojom probléme zmienila v Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře. Ked som sem písala že mám problém s warpom,že mi nič nefunguje prišla som o stíhačku.
    Avšak ten záznam s warpom v denníku nemám. Prečo by som najprv písala o tomto probléme a hlavne pred tým ako som o stíhačku prišla keby som ten problém nemala? Ved to nedáva logiku. Prosím Belgam pomož mi. Viem že som neurobila nikde chybu,viem že CPU som mala v lodi .

edit: písla som na fore o probléme s warpom o 17:52
    o stíhačku som prišla o 17:57hod

Naposledy upraveno: 6/2/16
  5. Belgam

Belgam Guest

Ja tu vidim ,ale uplne jiny cas. A ten cas je skoro hodinu po ztrate letounu. nevidim nikde post kde to hlasis driv nez byla ztrata letonu.
    Aθηνa*SK, Čtvrtek v(e) 6:43 PM

6. Belgam

Belgam Guest

ScreenShot_20160206180231.png
    Jeden z nas ma spatne cas, ale ja ho mam dobre.
    Tvuj posledni post ted dany je v 5:57 hodin. Coz je v 17:57 a ted je 18:01.

7. Belgam ja mám čas momentálne na pc 18:12 všetko mi funguje ako má. Na postoch vidiet čas kedy boli vkladané a kedy som prišla o stíhačku. Ja to nechápem opakujem o čo tu ide ale posty sú v čase,ktorý len kopírujem a vkladám .Pochop malo by vznam pre mna celý den písat keby bola chyba na mojej strane??? ten post ktorý si skopíroval,nechápem prečo tam máš iný čas. Čtvrtek v(e) 6:43 PM
    ked ja mám ten istý post Aθηνa*SK, Čtvrtek v(e) 5:43 PM

8. Belgam

Belgam Guest

ScreenShot_20160206181903.png Takze udelej stejny screen stejneho postu prosim.

9. ako to mám urobit? toto neviem

10. Belgam

Belgam Guest

Tak mi napis co presne vidis ,kdyz najedes na cas, kde je psano pred 3 minutami. Priloz k tomu mys a ukaze ti to cas. A te mi napis.

11. Aθηνa*SK, Před 3 minutami 5:28 ale ako to??? Belgam prišla som o stíhačku s CPU opravou v lodi,bolo mi poveané že v anú chvílu som cpu v lodi nemala čo je absurdné... v spearhede mám cpu 26 opráv v goliathu mám 20 opráv,nedáva zmyslel ani logiku vyberat ich von a je očividné že som CPU ani nekupovala ani nevyhrala. Ako sa dovolám spravodlivosti ked mi nikto neverí?
    Ked teda u mna je čas teraz 18:35 a vlastne ako hovoríš na fore to funguje o hodinu dozadu ako to funguje potom v denníku?? prečo tie hodinové rozdiely? Nedáva mi to zmysel.

12. Belgam

Belgam Guest

Takze chybu jso oznamila az potom co jsi prisla o letoun. Kdyby to bylo drive nez si prisla o letoun, mohl bych to vzit v uvahu. Ale takhle ne.
    Jinak forum ma sve nastaveni, kde si musite naridit presny cas. Mas na foru nastaveny stary cas.

13. ja som ani nevedela že som prišla o stíhačku,je mi blbo ale viem že mám pravdu a že som o nu prišla pre problém s warpom....
    bola som v skupine ked sa mi to stalo spravila som si warp a v tom som bola zostrelená,dokonca začiatočníkom ,ktorý po mne strielal po 4000dmg! Nevedela som urobit absolutne nič. Keby som mala spearheda ako by som ho mohla následne zničit a s ním už od zlosti aj iných hráčov ked v tej malinkej lodi mám výbavu len na zber?? spravila som si varp na goliath ,odstrelil ma ,opravila som sa skočila spat a tak som potom útočila. Prečo nemám záznam o warpe a prečo mi tvrdia že som nemala CPU ked to nie je pravda? Prečo Belgam tvrdia že vidia všetky záznamy a to že som s konfiguráciou nepohla nevidí nikto??? Doplatila som na chybu iných a teraz?? Stíhačka na 16 lvli je fuč . Nikoho to netrápi iba mna. :(

14. Belgam

Belgam Guest

A jak ti ma clovek verit, kdyz nejdriv napises ze jsi nahlasila chybu a hned potom prisla o letoun. Kdyz v jinem prispevku pises ze ani nevis ze jsi prisla o letoun.
    Ty sama nejspis ani nevis co jsi delala. V tvem pripade, warp pouzit nebyl, cpu nebylo a vse jsi hlasila az hodinu potom vsem.Ale celou dobu tvrdis ze jsi to hlasila pred sestrelenim, kdy jsi prisla o letoun.

15. ale ten príspevok som vklada ked som mala problém s varpom ,nepísala som o stíhačke lebo som o nej nevedela
    tu je to ,čo som napísala :

=Marvin= prepáč o tom ,že zakaždým ked prepnem stránku, tak mi naskočí najprv biela stránka a potom sa až načíta normálna...zakaždým,kedykolvek ... je t velmi nepríjemné bolia z toho oči :(
    a ešte jeden problém po warpe nefunguje ani stirlanie,prepínanie munície ,nenačíta štít a celkove je všetko nefunkčné. Musela som preskočit bránou,aby sa mi konečne načítal štít a aby som mohla vobec niečo robit,pretože ani odhlásenie a znovuprihlásenie to nenapraví.

keby som to vedela tak píšem hned. Všimla som si to len dnes že nemám stíhačku, potom ked som sa znvu prihlásila. Neurobila som nič,hned som písala na forum. Načo by som klamala ohladom CPU? Ved sa to dá zistit či som pohla s konfiguráciou. či nie?

edit:

Ked že mám zlý čas na fore,nemohla som ani tušit že píšem po hodine. Až ty si ma na to upozornil. Ok v tomto máš pravdu,avšak ohladom CPU nie,to som v lodi mala a aj stále mám. Nič sm nekupovala a nič nevyhrala ohladom CPU. Nevyberala by som ho z lodi a následne nevkladala.

16. Belgam

Belgam Guest

Ono to stejne resis zde na foru zbytecne, musis na podpore, ty jsou jedini kdo to muze vratit.

17. Belgam písala som na podporu, bez záznamu warpu mi to neuznajú. Neviem čo robit,som z toho dost zronená.
    nebila by som sa o niečo v mojom veku,keby som vedela že na to nemám právo alebo že by som niekoho chcela oklamat. Nerobím to v bežnom živote,tak načo by to bolo tu na fore. som asi jediná smoliarka tu na DO ,ktorá sa nemá o čo uchitit aby jej niekto veril resp. uznal že nastala niekde chyba.
    dakujem za trpezlivost a ochotu.

prosím ako si zmením čas na fore? nejak to neviem nájst.

18. Belgam ale áno warp tam bol lebo som ho robil aj ja lietali sme spolu ja ho tiež nemám zaznamenaný v deniku takže niekde chyba bude. Ten hrac odstrelil mna a potom Aθηνa*SK boli sme vedla seba klikol som na neho nešlo nič v klude ma odstrelil seržant ktorý nemá ani poriadnu výbavu a to iste som mal ked som warpol na základni žiadny štit a lod mi išla ako bez pohonu tak nieco muselo byt aj to je divne ze to neni v deniku :mad:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.