Chyba Cpu opravy letounů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem .R-E-XDark., 4/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Belgam

Belgam Guest

Plati to co jsem napsal.

2. Belgam viem že ty by si mi mohol pomoct . viem že by si to vedel vyriešit. neklamem a toje fakt. tak mi pomož prosíííím. riešim to s podporou, tu na fore už dlhé hodiny,som vyčerpaná . viem že je to tažké aj pre teba máš toho vela ,ale ako obhájim svoju pravdu ked mi nikto nepomože?

3. kde sa meni čas na fore?

4. Belgam

Belgam Guest

Konecnou odpoved z podpory jiz mas,vic pomoc nemuzu.

Klikni si na profil na foru hry a dej predvolby. Cas musi byt UTC +01.00

Aθηνa*SK tohle ocenil(a).
  5. ešte jedna otázka...čo znamená zátvorka a v nej 22?
    04.02.2016 - 18:41[​IMG]Stíhačka bola opravená. (22)
    04.02.2016 - 17:57[​IMG]Stíhačka bola zničená (22)

6. cislo serveru (22 je GE1)
    Pro tebe tedy nepotrebny udaj :)

7. dakujem,len som nevedela ...

8. vsak v pohode, proto ti to pisu ;)

Aθηνa*SK tohle ocenil(a).
  9. Bože nemožem tomu uverit,vo chvíli ked zhasínala nádej, prišla odpoved z podpory a s nou aj moja vrátená stíhačka.
    Obrovské dakujem tomu,kto mi pomohol ,( tuším).
    Aj ked som si sídce dnes kúsok vytrpela,nejedla som celý den ale stálo to za to.
    Dakujeeeeeeeeem ti.

Naposledy upraveno: 6/2/16
  10. Máš výdrž. Než abych se s nimi handrkoval, radši bych vydražil novou. Ale jít o apis, nebo zeus, to bych proskočil dveřmi :D. Tak gratulace :D.

Little_Tali, Koudy-OP a Aθηνa*SK tohle ocenili.
  11. Koudy-OP

Koudy-OP User

Myslím si, že BP se pro příště snad už konečně zamyslí, že vydat update s chybami "tolik" vadit nebude. :D

12. tim chces rict, ze do hry nasazuji chybne a problemove veci vedome a zamerne? Nenapadlo te treba, ze na normalnim serveru se muze neco chovat jinak nez na testaku se trema stovkama lidi (v pripade neverejnyho testu treba jen s 5 lidmi)?

13. Koudy-OP

Koudy-OP User

Nic si nemyslím, pouze vnímám, jak se věci dějí po updatech. Většinou se vždy najde nějaký problém a to mě docela zaráží. Ale to je pouze můj pohled na danou věc. O tom bych nechtěl ani diskutovat nebo podobně.

14. Jen se zeptam - ty jsi nikdy nehral zadnou hru, co potrebovala po vydani nejaky patch? Nebo co by potrebovala patch treba po zavedeni neceho noveho? Ty jsi nikdy nepouzival zadny OS, ani v pc, ani v mobilu? Tam taky chodej aktualizace a opravy chyb... A vydavaji je i vetsi spolecnosti, nez je jen nejakej BP... :) SW nemuze byt dokonaly, protoze ho dela clovek.
    Tohle je zase pohled nekoho, kdo tak nejak vi, jak to chodi :)

15. Koudy-OP

Koudy-OP User

Nebyla vtom nějaká narážka na to, že bych BP považoval za bandu frajerů, co si něco usmyslí a vytvoří vtom nápadu nějaké chyby. Stává se to denně a v jakékoliv společnosti, takže asi takhle bych ti odpověděl. Já si jen trochu "rejpnul" v tomto vlákně, protože sám jsem měl takový podobný problém a spoustu dalších mých spoluhráčů. Nebylo jednoduché se s tím poprat, tak mi odpusť, že jsem trochu na BP vycenil zoubky. ;p

Little_Tali tohle ocenil(a).
  16. =Marvin=

=Marvin= Guest

Já asi taky vycením zoubky za ty OT. :rolleyes:

Autorův problém je vyřešený, na ostatní kolega odpověděl.

Více nevidím nic k řešení, LOCK!

Koudy-OP tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.