Chyba - denný bonus a GG Kuiper

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »»MatusMak««, 22/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Nazdar,

postrehol som, že v dennom bonuse by ste mali prvé 2 dni dostať po 1 diely do GG Kuiper, pričom zvyšné 3 dni už po 2 dieloch. Napriek tomu, že od začiatku akcie už mám piaty bonus, nedostal som 2 diely, ale len jeden. Keď sa to stalo aj na druhý deň, predpokladal som, že bonus pre GG Kuiper asi ide od začiatku. No keď som dnes, na tretí deň, dostal opäť iba 1 diel, môžem s istotou tvrdiť, že toto je iba chyba v kóde, resp. konfigurácii hry.

Aj keď je možné považovať takéto chyby za hlúposti, ktoré je škoda riešiť, bolo by od BP patričné, aby to opravili, nakoľko a) ide o banalitu, kt. je možné fixnúť v priebehu 5 minút (za predpokladu, že nemajú v kóde bordel), b) keď už raz niečo poviem a sľúbim, treba si za tým stáť. Ak náhodou chceli pôvodne dať na každý deň iba 1 diel, potom s tým nemám problém, len to zrušte z grafiky hry, aby nedošlo k nedorozumeniam.

Dúfam, že táto vec sa skoro vyrieši ;)

2. *Firefox1*

*Firefox1* User

No nevím jak tobě, ale já dostal od začátku jen 2 dilky a to první teprve včera a 1 dnes.
    Tak nevím jak to vlastně funguje, přihlašuji se denně :cool:

3. Korben

Korben User

Už som to na fóre písal, problém bol nahlásený.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.