Chyba - denný bonus a GG Kuiper

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by »»MatusMak««, Nov 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nazdar,

postrehol som, že v dennom bonuse by ste mali prvé 2 dni dostať po 1 diely do GG Kuiper, pričom zvyšné 3 dni už po 2 dieloch. Napriek tomu, že od začiatku akcie už mám piaty bonus, nedostal som 2 diely, ale len jeden. Keď sa to stalo aj na druhý deň, predpokladal som, že bonus pre GG Kuiper asi ide od začiatku. No keď som dnes, na tretí deň, dostal opäť iba 1 diel, môžem s istotou tvrdiť, že toto je iba chyba v kóde, resp. konfigurácii hry.

Aj keď je možné považovať takéto chyby za hlúposti, ktoré je škoda riešiť, bolo by od BP patričné, aby to opravili, nakoľko a) ide o banalitu, kt. je možné fixnúť v priebehu 5 minút (za predpokladu, že nemajú v kóde bordel), b) keď už raz niečo poviem a sľúbim, treba si za tým stáť. Ak náhodou chceli pôvodne dať na každý deň iba 1 diel, potom s tým nemám problém, len to zrušte z grafiky hry, aby nedošlo k nedorozumeniam.

Dúfam, že táto vec sa skoro vyrieši ;)

2. *Firefox1*

*Firefox1* User

No nevím jak tobě, ale já dostal od začátku jen 2 dilky a to první teprve včera a 1 dnes.
    Tak nevím jak to vlastně funguje, přihlašuji se denně :cool:

3. Korben

Korben User

Už som to na fóre písal, problém bol nahlásený.

Thread Status:
Not open for further replies.