Chyby Chyba PET + spuštěného obchodního mechanismus při portování bránou

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Lord_Scorpion, 16/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den :)
    Nevím, zda se to tu už někde neřešilo, ale už se mi stalo potřetí, že pokud sem měl zrovna v Petovi spuštěný obchodní mechanismus a probíhala transakce za suroviny a v té chvíli sem proskočil nějakou bránou (i když se to nestane pokaždé pravidelně, jen občas), Pet zamrznul i stupnice odpočítávání obchodu zamrzla. I po vypnutí/ zapnutí Peta to bylo stále zamrzlé a i šedé volby v okně Peta, na které nešlo kliknout, stejně jako když probíhá transakce běžně. Jednou mi dalo i dost práce, vůbec toho Peta znovu nahodit do normál stavu. A stát se to třeba v GG, mohlo by to být i dost nepříjemné :(
    Sice už to řeším tak, že neskáču se zapnutou obchodní transakcí za suroviny, ale i tak sem to chtěl nahlásit :)

2. |Oromë|

|Oromë| User

Lord_Scorpion Ked si skakal portom mal si uz predane sutre a isiel odpocet mechanizmu, mam to tak chapat?

Lebo mam pocit, ked mas otvorene okno predaja cez PET a medzitym kliknes niekde inde sutre uz nejde predat. Ale ty asi myslis uz ked ti ide odpocet predaja, no a relog tiez nepomohol?

3. |Oromë| :) jj, dám v Petce obchodní mechanismus, vyberu kameny co chci prodat, spustím prodej a běží tam ty "hodiny" odpočtu koupě a další volby v Petce zešednou a nejdou spustit. No a právě v tu chvíli, kdy běží prodej, tak pokud s Petem skočím v tu chvíli branou, na druhé straně ty hodiny i volby zamrznou a i po vypnutí zapnutí Peta jsou stále zamrzlé a tím ani nejde nic dalšího spustit v Petce. Nestane se mi to vždycky, ale už se mi to stalo třikrát. A jednou nepomohlo dokonce se ani odhlásit z mapy, ze hry a změnit prohlížeč, pořád to bylo zamrzlé, až tuším změna hangáru mi to opravila, nebo sem vyndal ten mechanismus z peta, nevím už přesně, co pomohlo, ale měl sem s tím dost práce to opravit ..to by např. v GG byl docela problém i když už sem na tu prodej a proskok branou v tu chvíli opatrný :(

Naposledy upraveno: 20/1/16
  4. TRIXT

TRIXT User

Lord_Scorpion: I já se s tímto problémem občas potkávám. Prodám přes PETa suroviny. Letím k portu a skočím do další vlny a PET se po dokončení odpočtu sekne. Jediné co tomu pomůže je zavřít herní okno křížkem a znovu spustit herní okno. Pak je PET ok.

5. TRIXT tak vidím, že se to neděje, jen mě, takže je to chyba v Matrixu :) Takže by se to mělo asi nahoru nahlásit ;) Jinak..právě to zavření okna by mě stálo v GG život (zatím se mi to teda stalo na běžných branách na herní mapě) .. :( takže radši už vždy počkám s proskokem, než se to dokončí ta transakce, ale zbytečně to člověka brzdí.

6. |Oromë|

|Oromë| User

Lord_Scorpion a TRIXT Hodite mi sem IDcka?

Pojdem to este aj ja testnut a potom pripadne nahlasime.

7. *Morpheus*

*Morpheus* User

Ahoj, nám se to občas taky děje - zpravidla v Hadesce mezi jednotlivyma vlnama - pomuze jen relog (resp. staci F5) znovu se nacte mapa a je to ok.

8. TRIXT

TRIXT User

|Oromë|: IDčko mám v podpisu (jde o CZ1). V poslední době to pozoruji v bráně Hades, kterou dělám poměrně často. Mám plný skladový prostor, tak prodám vše přes PETa a poté skočím do dalšího kola. V tom okamžiku je skoro jistota, že se PET kousne.

9. |Oromë| [​IMG]26828215. Jinak jak vidno, asi to dělá více hráčům. :) Jen teda jak říkám, není to vždy pravidlem, občas proskok i vyšel, i když nějakou dobu už radši neskáču s tím zapnutým mechanismem, stalo se mi to na normál mapách a branách, k Hadesce sem se ještě nedostal, tak nevím a ani neřeknu z hlavy, kdy se mi to stalo přesně, poprvé už někdy loni.:)

10. |Oromë|

|Oromë| User

Lord_Scorpion Asi mas pravdu, vcera som to skusil a na 3 krat sa to zaseklo. Vecer az budem mat cas a dojdem domov to dam dokopy a mozeme to nahlasit.

Lord_Scorpion a TRIXT tohle ocenili.
  11. |Oromë| děkuji :) Ona ta chyba je opravdu docela nepříjemná

:)Mimochodem když už sme u těch chyb Peta, celkem často se i stává na běžných mapách a branách, že po proskoku bránou i jen tak jen se zapnutým Petem, se na druhé straně Pet sekne, přesně v prostředku brány a i když loď letí dál, Pet zůstává stát vzadu v té bráně, dokud se nevypne/nezapne, tak se z té brány nehne :rolleyes: Tam bude pravděpodobně nějaká hlubší chyba, která občas způsobuje po proskoku se zapnutým Petem bránou buď to zaseknutí spuštěného obchodního mechanismu v Petce, nebo i jen samotného Peta, tipl bych, že jde o stejnou chybu.:)

Naposledy upraveno moderátorem: 20/1/16
  12. |Oromë|

|Oromë| User

Lord_Scorpion Nepis viac postov pod seba, nabuduce pouzi upravit.

Chybu som spisal a je to uz nahlasene.

13. Jasný pardon, já si dodatečně vzpomněl, že to vlastně dělá Pet v bráně i tak to zamrznutí občas že to má asi souvislost.:)
    Jinak děkuji za nahlášení :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.