Chyba počítadla systému

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem {SH}_Δ_pЯı$MαTц$_Ω, 27/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zobral som si úlohy na bránu Epsilon a prešiel som ju. Po ukončení som zbadal, že mám furt jednu úlohu otvorenú. Klikol som na ňu a zistil som zaujímavú vec.
    V druhom kole je 5 Marauderov, v treťom 5 Marauderov, aj vo štvrtom 5 Marauderov. Dohromady 15. (viď screen z DO Bible)
    Na to, aby ma pustilo do ďalšieho kola, musím mať všetko zostrelené. Keďže som bránu ukončil, tak som mal. Čiže aj tých 15 Marauderov.
    Na moje veľké prekvapenie mám stále otvorenú úlohu, kde je o.i. - Zostreľ 15 Marauderov. Počítadlo mi však eviduje len 14. Ako je to možné? (screen Misií)
    Keby som ich zostrelil len 14, tak by som predsa bránu neprešiel.
    Dá sa mi to nejako pripočítať?
    Screen DO Bible:

...a screen Misií:

2. Sid

Sid Guest

Obávám se, že nedá. Zdá se,že se ti prostě jeden Marauder nepřipsal, možná jsi ho dorazil kamikadze nebo petem, případně někde nastala chyba.

3. Všetky NPCéčka som dorážal Kamikadze. A všetky ostatné pripísalo.

4. Sid

Sid Guest

Mno tak se zdá, že zrovna toto jedno jediné se nepřipsalo, podle mého jsi měl tedy celkem i štěstí, protože se ti jich nemuselo připočítat mnohem více.

Spolehlivější je NPC dostřelovat lasery lodí.

5. No dobre. Ale čo teraz s tým? To si tú úlohu mám nechať otvorenú a čakať, kým si zasa postavím Epsilon?

6. Zafod

Zafod User

Nic jiného ti nezbude. Maximálně ji zrušit.

7. Sid

Sid Guest

Mno asi ti nic jiného nezbude. Pochybuji, že by se ti úkol podařilo splnit odstřelem Maraudera ze skupinové brány, ale zkusit to můžeš.

8. Nepodarilo by sa mi to, lebo je tam vyslovene dane, ze to musi byt Epsilon. Ok. Nechaj tak. Zrusil som ulohu.
    Uzavri

9. Sid

Sid Guest

Na žádost autora uzamykám.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.