Chyby Chyba štátu (iné ceny...)

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by DudyssORIGINAL, Aug 2, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ahoj, môj problem je že som sa registroval v Chorvátsku keď som bol na dovolenke. Nuž teraz už som doma na Slovensku. Pozerám že oproti kamarátom a bratovi mám iné ceny uridia tiež nemám na výber kúpu uridia cez SMS. Aj v pravom hornom rohu ukazuje chorvátsky štát a ja neviem ako to zmeniť. Tak preto som sem napísal aby ste mi z tím pomohli. Ďakujem. :)

2. Drift1

Drift1 User

3. Musíš písať na payment podporu ohľadom toho (sorry modi :/). Vysvetlí im čo je vo veci a mali by ti to zmeniť.

4. Na normalni podporu, ne platebni. A doufej.

5. To nie je problém, ja používam satelitný tooway a to ma lokalizovalo ako taliansko, poslal som na podporu scan Slovenského pasu a v priebehu hodiny bola lokalizácia Slovensko

6. A taktiež som zabudol spomenúť ešte 1 problém xD a to že nejde mi melodia v pozadí stále išla a teraz už nejde, je počuť len streľbu.... V nastaveniach je všetko ok. Tak neviem prečo to nejde ono to proste prestalo ísť z ničoho nič.

7. Šak buď rád :D

8. Sentiero

Sentiero User

Zajímavý je, že tam nemají víc kompetentních osob. 14 dní čekat, to je dost dlouho.

DudyssORIGINAL v záložce "zvuk" vyresetuj nastavení a nastav si to znovu.

9. Nejde to tak či tak.

10. Drift1

Drift1 User

11. Jessie

Jessie User

Ahoj

ako ti už bolo odpísane z podpory a nabudúce nekopíruj komuníkaciu s podporou sem, musíš počkať do vtedy. Predpokladám, že osoba na podpore, ktorá sa stará o takéto záležitosti je na dovolenke, kedže sa nachádzame v dovolenkovej sezóne a musíme byť proste k sebe tolerantný.

S problémom so zvukom si prosím premaž počítač, browser a pod. updatni flash a prípadne zvukovú kartu. Taktiež skús sa pohrať s nastaveniami alebo zapnúť zvuk v počítači :D ak nič z toho nepomôže prosím založ si novú tému kde to môžme riešiť.

Ďakujem za pochopenie prajem príjemnú hru a rýchle vybavenie žiadosti
    Vyriešené
    LOCK

Thread Status:
Not open for further replies.