chyba v hodnostech

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem •••»MINTA«•••, 29/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Korben

Korben User

My si nevieme niečo prepočítať ? A ty si sem vložil presne čísla ? Ty si sem vložil len percentá ale tie sú ti úplne na nič ak nemáš presný počet hráčov ktorý sa rátajú do hodnosti.

Trocha si to zrovnaj a tak isto si zrovnaj to čo píšeme a ak už do nejakej témy napíšeme , tak ju nemažeme. Tak si DOBRE prečítaj čo sa v danej téme písalo !!!
    pro ADMINY

Tak že ešte nás tu mieniš osočovať ?!

2. kdyz je na firme 3 364 hracu. Generál (max. 1 na firmu) coz odpovida. Generál-začátečník (0,01%) tech ma byt na firme 1 coz take odpovida ale Šéf-plukovníku (0,10%) ma byt na firme 3,36 a jsou jenom 2 coz uz neodpovida . A
    Plukovníku (0,50%) ma byt na firme 16,82 a na firme jich je jenom 10 a uz ted to nesouhlasi takze je v tom chyba ... a ano presne cisla jsem sem vlozil akorat je to spatne srozumitelne . A nikoho neosocuji jen rikam ze v tom je chyba

Naposledy upraveno: 30/1/15
  3. Korben

Korben User

No tak mi vypočítaj ako by to malo byť , ak je na firme 2735 hráčov.

To osočovanie bolo myslene k tomu výroku že sme tému zmazali, a že sme sa búchali do pŕs ale k tomu si sa mi už nevyjadril, tak že to asi budem brať ako nepravdivé informácie a osočovanie moderátorov. o_O

4. Na mmo je 3388 tedkon aktualni pocet hracu . Tudis nevim kde jsi vzal 2735 a jestli je to bez astronautu zacatecniku tak proc je dane ze jich ma byt na firme pouze 20% takze mi tu netvrdte ze se do toho nepocitaji ... A k tomu tematu co jste smazali tak jen proto ze ho nemuzu najit jelikoz tu nikde neni a vim kdo co tam psal a taky jsem ti to sem napsal

5. Korben

Korben User

Končím , podávam demisiu. :rolleyes:

1. Vytvoríš si účet, máš level 1 , akú máš hodnosť ?
    2. Čakám na tvoje vyjadrenie sa, k osočovaniu.

6. Korben, nic ve zlém, ale ne každý musel z Belgamova příspěvku pochopit, jaké že to astronauty má na mysli. Takhle vznikají úplně zbytečné hádky. Z nepochopení. :(

7. Korben

Korben User

Lenže tu niekto nechápe ani ak sa mu to vysvetlí a ešte tu bude o nás písať to čo nieje pravda.

8. korben uklidni se ja tu o vas nepisu absolutne nic jen rikam ze v tom je chyba a aby se to nejak resilo a nee to zamest pod stul jako vsechno .... a ano udelas si ucet mas astronauta zacatecnika kterych ma byt na firme pouze 20% tudis se do toho take musi pocitat ... a moje vyjadreni k osocovani uz jsem ti tu napsal opakovat se nebudu z niceho vas neosocuji akorat argumentuji ze by se s tim melo neco delat tak za tim opet nic nehledej

9. Korben

Korben User

Ja som kľudný a už niekoľko postov požadujem tvoje vysvetlenie k daným tvrdeniam.

Ja jednoducho nenechám len tak tvoje obvinenia. Ja som ti dal odkaz na dané vlákno ktoré sme údajne zmazali a čakám k tomu tvoje vyjadrenie.

Čo sa týka počtu hráčov vo firme, tak do hodnosti sa nerátajú hráči začiatočníci , ktorý sú v ochrane a tak isto sa do hodnosti nerátajú hráči ktorých účty síce figurujú v celkovom počte hráčov, ale sú neaktívne.
    Ty síce vidíš počet hráčov na firmu, ale nevieš koľko je neaktívnych účtov a nevieš koľko je začiatočníkov ktorý sú v ochrane. Títo hráči sú vedený v celkovom počte hráčov, ale nie sú rátaný do hodnosti.

10. -xghost-

-xghost- User

No z Belgamova postu č. 17 jsem to také nepochopil, protože celkem nešťastně použil termín "astronaut začátečník", což je i název hodnosti, kdežto vy myslíte začínající hráče, kteří ještě nemají hodnost. Z toho dál už to pak bylo jasné ;).

Jinak téma "pro ADMINY", na které odkazuješ v postu č. 21, asi nebude to, co autor myslí, neb píše o tématu z +/- Vánoc a to, které odkazuješ, je z téhle středy (v tomto případě je mi jedno, kde je pravda, jen mi přijde, že píšete každý o něčem jiném :) ).

11. Kubino

Kubino Guest

Človek, čo má prečítané každý deň celé fórum by toto nepovedal, takže prosím, ak prídeš na fórum len robiť bordel resp. keď máš probléme alebo dotaz, nehodnoť ako čo riešime kedže o tom nič nevieš. Keď začneme všetko zametať pod stôl to sa ešte len budeš diviť ;)

To čo sa rieši na chate alebo na vašom trápnom serveri neťahaj do globálu, svet DO je trošku väčší ako máš predstavu. Odporúčam ti si začať vážiť prácu kolegov inak ťa to môže v budúcnu mrzieť.

12. Korben

Korben User

-xghost- Prečítaj si to čo písal Minta a to čo sa píše v danej téme. «Mašinka-Húú» Nemá zmazanú žiadnu tému.,

13. Belgam

Belgam Guest

Astronaut zacatecnik jsou take hraci, kteri na chvili prestali hrat a maji neaktivni ucty.

14. Zafod

Zafod User

Já nevím, ale osobně myslím, že zde modi podali jasné vysvětlení k výpočtu hodnosti, které dle slov jednoho uživatele nesedělo. Bylo to dostatečně a jasně zodpovězeno. Pokud někdo nepochopil Belgamův post, musí číst dál, jelikož to moderátoři upřesnili. Je potřeba si uvědomit, že vysvětlovat něco psaným textem, bývá někdy složité. U uživatelů, kteří nechtějí pochopit je to ještě složitější.

O mazání témat a nařčeních z toho vím dost. Když jsem působil jako BA, zakládal jsem si na průhlednosti fóra. Můj pokyn byl aby každý smazaný post byl odcitován. Z jasného důvodu, aby někdo nemohl kdákat něco o cenzuře. I přes to, se našli tupouni kteří žvatlali stejné nesmysly. Pokud někdo napíše nepublikovatelné téma či post (odkazy na stránky pro dospělé, vulgarismy atd.) tak o tom se bavit nehodlám, tam citace není vůbec nutná ani potřebná. Smazání a ban je naprosto adekvátní reakce.

Ještě si je potřeba uvědomit, že na novém fóru může smazat celé téma i autor.

•••»MINTA«••• ještě jsem tu za celou svou éru nepotkal moda, který se tu byl do prsou!

15. Prosim tedy najdi si link z prosince kde Belgam psal a za druhe psal to i na Globalu CZ1 ten ban co mi dal vydrzim jinak toto tema se uz neozvu protoze se stejne nic nebude dit

Delejte si co chcete svuj muj nazor mi nikdo nevyvratil

cauky Masinka

16. Belgam

Belgam Guest

Tema uzamknuto a konec spameru, jakekoliv odboceni do tematu se bude tvrde trestat.

LOCK

17. Korben

Korben User

Nemienim tu pre niekoho kto nevie ani odpovedať, niečo hľadať. Ja som sem link vložil a aj kolega sa tam jasne vyjadril. To ako si to vy vo svojich hlavách spracujete je už len na vás.
    MINTA bol dnes na fóre a ani sa neuráčil odpovedať, tak že to beriem ako ohováranie a nepravdivé informácie.

18. Kubino

Kubino Guest

o_O
    Tak to je jasné že ak ma človek niečo v hlave a nedokaze prijať realitu a to ešte trpi paranoiou nevysvetlime mu nič neviem však ale načo sem vlastne lozis ak vieš všetko najlepšie, hrať sa na posledné slovo a dupat si nohou sem naozaj nemusíš chodiť.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.