chyba v maskovacím cpu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem pajix, 17/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajix

pajix User

v konfiguraci kde mám masky a zamaskuju se a přepnu na druhou konfiguraci kdy začnu střílet se odmaskuju,ale když přepnu zpět, tak mě to automaticky zamaskuje....snad jsem to vysvětlil dobře a je to k pochopení. CZ1

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

pajix logicky pokud máš CPU maskování jen v jedné konfiguraci, můžeš jej využívat jen na té ve které je vloženo. Tj. když přepneš na konfiguraci na které CPU nemáš, o maskování přijdeš, a po znovu přepnutí konfigurace mask zase získáš. Pokud se i po přepnutí na konfiguraci bez CPU vidíš zamaskovaný, tak ve skutečnosti už nejsi, můžeš si to jednoduše ověřit tak že agresivní NPC do tebe budou střílet.

3. pajix

pajix User

aha tak chyba v obraze....no nikdy předtím se mi to nestalo.

4. Big_Bass

Big_Bass User

Počkat, tohle je pro mě novinka, takže pokud jsem to správně pochopil, když mám na jedné cfg mask CPU a na druhé ne, tak se můžu kdykoliv zamaskovat a zase odmaskovat přepínáním cfg?
    Myslel jsem, že mask od CPU je nafurt a jakmile vystřelím, tak je po něm.

5. Spartakus

Spartakus User

Taky mi to přijde divné...

6. Kubino

Kubino Guest

Divné možno hej, ale naozaj to tak funguje.

Pre ukážku som spravil gif, kvalita je aká je, online gif maker a malá veľkosť, podstata je ale vidieť. Nie je tam síce vidieť ako mením konfigurácie (tabuľka lode) ale v podstate som priletel na konfe s CPU, zmenil konfu (strata masku), vystrelil na NPC, zmenil konfu (naskočil mask).

Bystrozraký si ale všimnú, ako sa zmenilo čísielko konfigurácie.

Naposledy upraveno moderátorem: 17/1/15
    MartyCZ2 tohle ocenil(a).
  7. (GRIBAR)

(GRIBAR) User

No a teraz Babo raď. Má to tak byť, alebo je to bug, ktorého zneužitie sa trestá?

8. Timanris

Timanris User

Tak to je pro mne taky novinka :O a líbí se mi :D

9. |Oromë|

|Oromë| User

10. Spartakus

Spartakus User

Tak to je asi novinka. :) Rozhodně se mi to líbí. Pro střílení NPC na nepřátelských mapách ideální. :D (Škoda, že je mám dávno hotové) :D

11. Big_Bass

Big_Bass User

No jestli máš dost elitního vybavení do lodě a letounů, které máš v podpisu, tak mask na nepř. mapách nepotřebuješ ;). BTW nikdy mě to nenapadlo zkoušet, máš odzkoušené, že to takhle dřív nefungovalo?

12. Spartakus

Spartakus User

Odskoušené to nemám. Většinou mám maskování v obou konfiguracích. Je to výhodné pro slabší hráče. Já jsem maskování skoro nepoužíval. To se do mě musel opřít někdo opravdu silný, abych utekl. :)

13. *pursuer*

*pursuer* User

No mne sa toto raz podarilo a myslel som si,ze to je nejaka anomalia.Ako vidim stale sa vyplaca citat forum a vzdy sa hrac cosi nove dozvie a toto mi usetri hooodne maskov.Vdaka za info :) Hlavne,ze som vydrazil 20 XXL maskov,ale do zasoby ostanu.Vsak pri ulohach a love sa to da paradne vyuzit.Ale davnejsie toto ucite neplatilo,lebo to skusali hraci.

|Oromë| - tvoja pozitivna odpoved,ze to je tak nastavene ma moc potesila :)

14. Kubino

Kubino Guest

Tu nejde ani tak o slabosť či útek, osobne lietam v masku ak nechcem byť rušený, t.j. niečo hľadám, zbieram (bedne) a podobne. Nie z dôvodu strachu z útoku.

Venujme sa však téme prosím. Inak dal som preveriť či ide o normálny stav, nech môžme vylúčiť zneužitie chyby.

15. |Oromë|

|Oromë| User

Ono zaciatkom januara prebehlo par mensich uprav a bolo medzi nimi aj mask CPU, toto bude asi tiez v ramci tej zmeny, ale predsa je lepsie nech je to 100% overene.

*pursuer* Samozrejme, davnejsie sa menili konfy a mask nemizol, toto je nove.

16. Kubino

Kubino Guest

Tak kolega sa na to pýtal a bolo to označené ako chyba a nahlásené na nápravu, len aby niekto nepovedal, že nebol informovaný :)

Naposledy upraveno moderátorem: 20/1/15
  17. Korben

Korben User

Dovolil som si v kolegovom poste písmo upraviť. Aby si ho každý všimol. :)

18. iba doplnim zistenie nerobi to stale ,ibaze tato chyba sa po preskoceni portu vynuluje . To len aby niekto neostal zaskocenny ze poskoku nasledne ostane odmaskovany

19. Zafod

Zafod User

Úplně stejně jako když tě někdo sestřelí. Tedy ne tě, ale mě. :D. Zůstaneš odmaskovaný i když tě sestřelil na cfg, kdy jsi se díky té chybě zamaskoval.

Btw: ale ta chyba je dobrá, šetří maskovaní. :D

20. Nebylo by špatné, kdyby se z "bugu" stalo "feature" :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.