chyba v maskovacím cpu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem pajix, 17/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Chtěl jsem hlásit tuto chybu, ale jak vidno už se na tom pracuje. Což je dobře. Dost mě tato chyba zlobila.
    Rozhodně v tom neshledávám výhody. Naopak vidím v tom nelogičnost. Maskuji loď a ne jednu konfu lodě. A udělat z toho feature, jak píše PetriCZech™, mi přijde dost hloupé.
    Prostě když se zamaskuji tak jsem zamaskovaný a basta a je jedno jestli mám cpu v jedné nebo obou konfiguracích. Jak chcete potom vyhodnotit maskování za použití CLOCK4K-MOD?
    Jo jiná věc použití maskování přes hangáry, protože maskuji jednu loď a ne všechny co mám v hangárech. Tuším, že tudy se měla cesta náprav ubírat, ale asi to hapruje...:)

Naposledy upraveno: 21/1/15
  2. *pursuer*

*pursuer* User

Akurat som sa chystal to vyuzit,ze usetrim na maskoch,ale kedze sa jedna o chybu,tak nebudem riskovat.Snad to co najskor odstrania,nech to hraci teda nezneuzivaju,kedze to je chyba. :(
    »†prchlik†«- s tym suhlasim,ze potom je taktiez chyba aj v tom,ked si das na lod maskovanie s maskom,ale po prihlaseni na inu lod mas ten mask taktiez a ked ho stratis na inej lodi,tak sa zrusi maskovanie aj na tej,kde si ho aktivoval.Osobne ma obcas nahneva aj to,ked sa warpnem a tiez pridem o mask.No uvidi sa,co s tym do buducnosti urobia ;)

3. Kubino

Kubino Guest

Čo je na tom chyba? Zaplatíš/aktivuješ si maskovanie, kt. trvá dokedy nezaútočíš, je jedno na akej lodi. Ono mask sa vzťahuje na "používanú" loď preto sa pri zmene haly objaví na inej lodi, lebo tá je momentálne používaná. To nie je ako nastavenie lišty, keby má byť v databáze aj to, či si mal na lodi v prvej hale (vymenenej pol roka dozadu za tretiu) mask alebo nie, neviem si predstaviť beh toho.

V probléme riešenom v tejto téme je rozdiel v tom, že z 1 masku sa "dalo spraviť aj 100 maskov" ak hráč nezmenil mapu alebo sa nepomýlil. T.j. zaplatil/aktivoval 1 mask a využíval ho viac krát.

Kto nevidí rozdiel medzi týmito dvomi prípadmi tak neviem.

4. Kubino ten rozdíl vidím, však jsem také psal,
    .
    Vím samozřejmě, že
    , ale přeci jen přijde mi to nelogické, protože jsem použil mask na určitou konkrétní loď a ne na všechny současně. Ale nechci o tom zde nijak diskutovat, prostě je to tak, jak to je, a já řeším kraviny....:)

5. Big_Bass

Big_Bass User

»†prchlik†« neřešíš kraviny, jen trochu odbíháš od tématu ;)
    Další novinka pro mě je, že Maskovací modul typu A zamaskuje lodě v celém hangáru. Nevím, jestli je to schválně, ale spíš bych řekl, že ne (vzhledem k tomu, že modul existoval dávno předtím, než haly), takže to by taky asi neškodilo nahlásit jako chybu, ikdyž to nemá zdaleka takové využití.

6. Kubino

Kubino Guest

Nemá to žiadne využitie, 1 mask = 1 maskovaniu aktuálne používanej lode. Problém čo sa tu riešil spôsoboval 1 mask = xy maskovaní podľa šikovnosti hráča, t.j. netreba dražiť a kupovať CPU, stačí meniť správne konfy.

7. Big_Bass

Big_Bass User

Tenhle příspěvek jsem špatně pochopil, teď když to čtu znovu, tak je mi to už jasné. Myslel jsem, že pokud se zamaskujeme pomocí CLO4K-MOD, tak nám to zamaskuje lodě ve všech hang. halách. Původní problém znám, však jsem ho sesumíroval v jednom ze svých příspěvků na 1. straně. Teď jsem vlastně jenom špatně četl.

8. Kubino

Kubino Guest

Problém hlásený a riešený.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.