Chyba v nové akci

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Gordon3k, 12/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Gordon3k

Gordon3k User

Dobrý den,

jelikož mi svítilo tlačítko uridium tak jsem na něho kliknul. Byla zde nová kolonka a to "premiová hra", klikl jsem na tuto kolonku a vyjelo mi toto:
    Jak vidíte, tak jsem zde zvýraznil chybu - 49€, nestojíto 49€, ale 49 Kč. Nevím jestli je to chyba, ale asi ano.

Zdraví
    Gordon3k

2. Korben

Korben User

Ak klikneš ďalej do platobnej oblasti, tak by ti malo ukázať presnú cenu.

3. Gordon3k

Gordon3k User

Ano ukáže, ale někdo uvidí 49€ a řekne si : ,,Jsou to blázní? 49€ za premium?". Odradíje to.

jisap123 tohle ocenil(a).
  4. jisap123

jisap123 User

Je pravda, že lidem by zase mohlo dojít, že měsíc premia opravdu nestojí 49€ (ještě když napíšou "velmi nízkou cenu")

5. |Oromë|

|Oromë| User

Hlavne logika vravi, ze asi tazko moze nieco stat 49€ ak mate cesky payment a plati sa v korunach... ;)

Je to len chybka v preklade, ono uz som to videl aj inde, treba si sledovat hlavne ceny pri platbe v paymente a tam by to malo byt uz vzdy spravne.

6. Gordon3k

Gordon3k User

Chyba nechyba, akce jsem využil a uživám si premium na měsíc. Víc už nepotřebuji vědět, vše zodpovězeno.

7. Kubino

Kubino Guest

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.