chyba v pirátských bednách

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem pajix, 14/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajix

pajix User

Zajímalo by mě jestli k tomu bude nějaké oficiální stanovisko od BP, ale co by mě zajímalo úplně nejvíc je jak dlouho tato chyba byla funkční!!! A kolik parazitu se opět napakovalo....vím zítra ráno zas někomu zvednu mandle,ale ..... Jinak musím poděkovat za newona....doufám,že ho už neuvidím v TOPce ani pod jiným jménem.

2. Spartakus

Spartakus User

Co to trochu rozvédst? Jaká chyba?

3. |Oromë|

|Oromë| User

pajix Aka chyba? Chces tu nieco riesit a ani nepopises problem....

Naucte sa uz laskavo podat podrobne informacie, my niesme jasnovidci a nevidime vam do hlavy.

Altlantis tohle ocenil(a).
  4. Autor asi myslí chybu, která se mi také stala. Mám 1500U, seberu 1 bednu, klíč mi zůstane a můžu sebrat 2 bednu. Stalo se mi to jednou, ale myslím, že se o tom zde již psalo, no nenašel jsem kde. Už jsem to našel:
    Rollback na serveru?

Naposledy upraveno: 15/3/15
  5. Drift1

Drift1 User

JJ to bude pravděpodobně ono..kupuji klíče automaticky na mapě při sběru a zase jsem měl klíč.Tak jsem zvědav na opravu :D

6. pajix

pajix User

Co jsem vyčetl tak to mělo fungovat na bázi 2 otevřených herních oken. Já to nezkoušel. Ani to nehodlám zkoušet jestli to nadále funguje. Byl to jen skromný dotaz. Na délku té chyby. Toť vše. Děkuji za pozornost.

7. 555m555

555m555 User

no jo no pokud o tom vedi v bp tak musime pockat,me osobne to nevadi,co sem tak postrehl v fcb do skupinach tak za to hraci obvykle dostali bany,ale to meli za tisice klicu takto sebranych,sem tam kdyz touhle cestou dostanu jeden tak si ho seberu a neresim

8. pajix

pajix User

jasně my co to máme za sebou,tak nám to může byt jedno....ale ten zbytek???to přece nemůže být jedno a nebo jo?? ne!!není to jedno....BP by k tomu mělo dát jasné vyjádření......ano chyba byla a proto "do levelu 20,1 měsíčně za odehraná BZ ....třeba .....já nevím 20mega dostanete 100 klíču.....což si myslím,že není takové fatální selhání.....vzhledem k tomu, že +- 100 klíču padá LF4

9. pajix

pajix User

hlavně by měli něco dělat s těma co to hráli....hrajou a do budoucna snad hrát budou...ale s tím že nás ta hra bude vézt k poctivosti a né nás učit jak kde co oj.....hmmmm jak zvolit zprávné slovo......už mám jeden ban.....prostě lež a podvádění se nesmí stát prioritou a nedejbože aby to bylo součásti hry.....a této hry .....vždyť je tak krásná....nebo proč to vlastně hrajete???? proto že vám ta hra umožňuje podvádět?????

10. Korben

Korben User

Mal by si si poriadne prečítať Jak správně přispívat na forum A hlavne v prvom rade písať tak, aby bolo jasné o čo ti ide. Tak isto sa nauč používať veľké písmena na začiatku vety, bodku na konci vety a použivať čiarky. Tie znamienka majú svoj význam.

Uzavreté, LOCk.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.