Chyba ve Spaceballu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem DeadlyMageCZ, 12/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Přestože je spaceball, letouny se poškozují, teď jsem opravil 2 irisy, a při mém zničení se normálně poškodily.

2. Korben

Korben User

Budu muset platit opravy?

O spaceballu jsou někdy opravy lodí zadarmo a letouny se nepoškozují. Buďte ale i přesto opatrní a kontrolujte si po sestřelu počet kuponů, nebo poškození letounů.

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zkusil jsem to, a na mapě 4-4 se mi během spaceballu letouny nepoškodily. Měl jsem jich na 60%, a stále tam po 2 rupnutích vidím 60%.

4. Šmarja někdo tě rupl a čertíš se, že se ti poškodily letouny ? :cool::cool:
    Doporučuji pročíst bibly kde se ti dovolím citovat dvě větičky :D:D:D
    "O spaceballu jsou někdy opravy lodí zadarmo a letouny se nepoškozují. Buďte ale i přesto opatrní a kontrolujte si po sestřelu počet kuponů, nebo poškození letounů."

5. |Oromë|

|Oromë| User

DeadlyMageCZ A bol si na mape 4-4? Iba tam sa stihacky neposkodzuju.

treba si to kontrolovat, ja opravujem vsetko pri cca 80% poskodenia.

6. Fighter vřele ti doporučuji aby ses choval ke mně slušně, a nepsal něco, co jsem já nikdy nenapsal. Také naučit se pravopis by nebylo od věci. Bibli znám nazpaměť, doteď se mi letouny při žádném spaceballu nepoškodili, tak mě zajímá proč teď.

7. Korben

Korben User

Ja zas doporučujem odpovedať na otázky. Kolega sa niečo pýtal, nedodal si ani ID ani čas kedy si pukol .

Fıgнтєя, OT post zmazaný, nemienim tu riešiť nejaké hádky.

Naposledy upraveno: 13/8/15
  8. No, ID: 161082645. Kromě toho je ta poznámka v bibli stará jako Metuzalém, protože se tam ještě píše o opravách lodí zadarmo. Popravdě řečeno, na 4-4 jsem nebyl, jenže doteď se mi na spaceballu letouny nepoškodily nikde. Poněkud jsem nepochopil, proč je tam napsáno někdy, přece není důvod aspekt tohohle eventu nějak měnit. Čas tak po osmé hodině večer. Jen nevím, jestli jste to pochopili, já si žádné letouny nezničil, pouze jsem znepokojený.

9. Hrajem tuto hru uy dlho a nikde neboo napisane pravidlo , ze v Spaceballe sa letouny nemusia poskodzovat :) Yazil so x Spaceballov kde sa poskodzovali a x kde nie :) Najlepsie je ako bolo uz pisanne stale si to kontrolovat :)

10. RobPol

RobPol User

Ano, někdy se poškozují někdy ne, proto si to hlídej a dej si do extra vybavení Auto Opravy Letounů a již se nemusíš bát zničení letounů.
    Chodím na každý Spaceball co je a upřímně mi je úplně jedno zda-li se mi letouny poškozují či ne, jedna oprava za 14.dní tě nezabije :D
    A že na spaceballe rupám :D A ne málo :D

11. |Oromë|

|Oromë| User

DeadlyMageCZ Neviem, ale ja som stale v tom, ze neposkodzovanie stihaciek plati len pre mapu 4-4.

Na dalsom spaceballe to pojdem omrknut a uvidime.

12. Korben

Korben User

Vždy to platilo len ak hráč pukol na mape 4-4. Mimo danej mapy sa stíhačky poškodzujú vždy.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  13. RobPol

RobPol User

Ještě bych dodal (připomněl), že letouny se při Spaceballe nepoškozují na jen na 4-4 a to jen když je na to akce, kolikrát jsem na 4-4 rupl (při spacu) a letouny se poškodily, tedy při space se na 4-4 letouny nepoškozují jen NĚKDY.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.