Chyba

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem darksimeon, 9/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. darksimeon

darksimeon User

Keď idem hrať tak tam nemam na výber opravovacieho robota 4. pri tom ho mám vo výstroji.

2. Jsi si jistý, že je robot zasazený v obou konfiguracích?

3. darksimeon

darksimeon User

No tak že ho mám vo výstroji ale nechce sa ziaviť vo hre.Tak robím že dám skok a tam ho nemám iba CPU a obchodnú stíhačku.

Naposledy upraveno: 9/8/15
  4. Respawned

Respawned User

restartovat klienta, skusit vybrat a znova ho tam vlozit

5. darksimeon

darksimeon User

Stále nič.

6. Kristo

Kristo User

vymazat obě konfigurace, pomocí ozubeného kolečka a znovu poskládat

7. darksimeon

darksimeon User

A ako mam vymazať výstroj

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

V hangaru pomoci tlacitka s ikonou ozubeneho kolecka odstranis veskerou vybavu v aktualni konfiguraci.
    Jinak padla tu otazka, zda-li mas robota v obou dvou konfiguracich lode. Zkousel jsi na mape prepnout konfiguraci?

9. darksimeon

darksimeon User

Ďakujem vieš ja ešte veľa o hre neviem tak som nevedel že keď si zmeniš konfiguráciu tak ti zmizne robot.
    -----------
    A ešte jedna vec na slovensku je to tak že máš na goliath iba 3 miesta na extra alebo sa to dá dáko dokúpiť

Naposledy upraveno moderátorem: 9/8/15
  10. darksimeon

darksimeon User

Takže keď si kúpim tie sloty budem ich mať vo hre či vo výstroji

11. Když si vydražíš to CPU slotů, vložíš je pak do jednoho slotu v lodi a tím se ti počet slotů zvýší, nezapomeň to udělat v obou konfiguracích.

12. =Marvin=

=Marvin= Guest

darksimeon pokud se chces o hre dozvedet vice, definitivne se ti budou hodit informace ze sekce Popisy/glosář, hlavne Technicko-taktický průvodce a DarkOrbit Bible CZ - otázky a odpovědi.

Pokud si vydrazis CPU rozsireni slotu, staci jej pouze pote vlozit do lodi a automaticky se ti pocet slotu rozsiri o pocet poskytovany CPU.
    Samozrejme aby opet spravne fungovalo, musi byt vlozeno v obou lodnich konfiguracich.

13. darksimeon

darksimeon User

Takže keď napr mám 1 generátor tak keď ho použijem do dvoch konfigurácii tak ma dvojitý účinok?

14. Nie, má účinok v obidvoch konfiguráciách v rámci jedného hangáru.
    Napríklad najlepší generátor štitu pridáva v základe bez bonusov 10k, dáš ho do obidvoch konfigurácií a do každej dostaneš +10k štitu (+ bonusy)

15. darksimeon

darksimeon User

ked kupim 1 vec tak sa dat do dvoch konfiguracii?tak nie?

16. Áno, presne tak. Ale účinok má v každej konfigurácií samostatne.

17. darksimeon

darksimeon User

tak staci kupit 1

18. |Oromë|

|Oromë| User

darksimeon Do jednej lode samozrejme staci len 1 extra, len ho musis vlozit do oboch konfiguracii. Robot ti zmizol lebo si ho mal vlozeneho len v prvej konfiguracii, druha bola prazdna, musis si nastavit obe konfiguracie.

Dobre si prejdi odkazy, ktore ti sem vlozil kolega, je tam vela uzitocneho, hlavne pre novacikov.

19. darksimeon

darksimeon User

Dá sa nijako inak okrem boxov našporiť U. ?