Chyby Chýbajú lode v hangári

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by NEJsit, May 27, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. NEJsit

NEJsit User

ID:100619659
    Server:GE5
    Po nahodení nového hangára mi zmizli aegis a spearhead i keď mi ostali z nich len elite designy. Ale na tom všetkom ma štve to že som si kupoval aj loď (aegis,spearhead) a potom som si dokupoval tie designy tak prečo mám len designy? Alebo to je len dáka nevyladená chyba?

Vopred ďakujem za odpoveď

2. TRIXT

TRIXT User

Ahoj, kdyby jsi si přečetl diskuzi, která s hangáry souvisí a kam jsi měl napsat, zjistil by jsi, že základní lodě aegis, citadel a spearhead chybí prakticky všem, kteří měli na tyto lodě oba elitní designy. Totéž platí pro základního goliatha. Také by jsi se dočetl, že to již admini a moderátoři hlásili dále a že musíme počkat jak to dopadne.

Příště ohledně nových hangárů zkus napst do správné diskuze, viz. DISKUZE: M.A.S.Q.U.E. Shiplookz™ – časté dotazy

Jessie likes this.
  3. Jessie

Jessie User

Ďakujem veľmi pekne TRIXT za odpoveď.

Verím, že odpoveď je dostatučujúca a pre ďalšie otázky smeruj do témy, na ktorú máš odkaz vyššie.

Vyriešené
    LOCK

Thread Status:
Not open for further replies.