Chyby Chybné připojení do hry

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem CZ_S*I*L*W*E*R13-T€A, 8/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, už asi dva dny nemůžu jít do hry.. Přihlásím se v pohodě ale do hry se nepřipojím... zkoušel sem reset hru,reset internet i reset PC... ale stále se nemůžu připojit... nevíte čím by to mohlo být?...

2. demonklaus

demonklaus User

Mam isty problem.Všetko ide pripojim sa na učet ale keď dam Start tak sa dlho pripojujem a potom nič.
    Zkušal som všetko ale nič nepomaha mam ten problem iba na CZ 2 inač všade sa my da pripojit.

3. hele já to mám na globalní evropě... a tam mám hlavní účet takže rád bych aby mi to šlo. :/

4. taktéž po restartu je cz2 mrtvá,nejde spojení,ale na vypisování připojení atd nemám chuť,jinak je to jen problém na cz2,jiný servery jdou jak mají

5. a proč mi to tedy nejde?... sem na EVROPA ZÁPAD - globální evropa

6. že by globální problém ? nezbývá nic jiného než počkat až to BP opraví,na podpoře o problému ví a prý už to BP řeší

7. Tak fajn.. snad to tak bude a brzo to opraví :)..

8. Korben

Korben User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.