Chybný formulář pro uchazeče o post moderátora

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem SepulturΛ, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. SepulturΛ

SepulturΛ User

Dobrý den,

na stránkách en.modapplication.bigpoint jsem narazil na problém při vyplňování formuláře. Chtěl jsem ucházet o pozici CM (i když předpokládám zamítavou), na podněty v chatu i při přihlášení do hry.
    Jedná se o to, že formulář nepřijímá mé jméno na fóru s chybnou hláškou "We were unable to locate the nickname provided to us in the forum selected.", samozřejmě že vše mám vyplněno směrem k českému jazyku a tomu že hraji na českých serverech.
    Druhá chybová hláška obsahuje "HTML tags aren't allowed in these fields and were removed.".
    Poslední problém by mohl být, že mi formulář nechce přijmout můj herní server (CZ2) v kolonce
    Game, Server, User ID.

Chtěl bych tedy požádat o radu jestli se nadále snažit zprovoznit tento oficiální formulář, nebo postupovat podle návodu Hra Darkorbit hledá nové kolegy: Chceš se stát moderátorem fóra, nebo chatu?

Děkuji za odpověď, SepulturΛ.

2. Jak se přihlásit ti neporadím, snad bych to spíš řešil v sekci chat.;)

3. Belgam

Belgam Guest

Jak jsi se dostal k tomuto formulari?

4. TRIXT

TRIXT User

Belgam: Omlouvám se za trochu OT, ale chápu to správně, že ten formulář je cílený na konkrétní hráče? Tato otázka mě napadla na základě tvého dotazu.

5. *Firefox1*

*Firefox1* User

Belgam taky mi dnes vyskočil tento formulář

6. Mě to zase přesměruje na outlook a ne na formulář, možná proto se belgam ptal, jak si na ten formulář přišel.

7. Nevim, pises do vseho jako ten nejchytrejsi, tak bys mohl vedet, ze layer pro nabor modu se zobrazi vsem hracum, nejde vyfiltrovat ID, na ktery ho dat, nebo nedat. davaji ho do hry dost dlouho na to, abys to jako vseved zaznamenal.

I mne to hodilo do Outlooku s predvyplnenou mailovkou, jedine ze by zadavatel nemel zadny postovni program pro asociaci s linkem, pak by se to mohlo chovat takhle divne a presmerovat treba primo do toolu. :)

8. Belgam

Belgam Guest

Prave je divne ze ho to presmerovalo uplne na stare zadosti, ktere se uz nepouzivaji. Nebo spis nekde mel ulozeny link a pak to pouzil.
    Tam uz nic nevyplni a hlavne i kdyby se mu to podarilo, tak nikdo reagovat nebude. Tool uz je zapomenuta vec ohledne zadosti, ani se tam uz neukladaji obrazky co je potreba.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  9. SepulturΛ

SepulturΛ User

Koukám že se tu již rozběhla diskuze, zatímco jsem spal.

Takže, na formulář jsem se dostal pomocí googlu (první odkaz, hned vedle stránek BP, když jsem zadal darkorbit mod application form), protože zaprvé jsem inteligentně vypnul odkaz, který postoval jeden z CA do chatu a již jsem se na něho nedostal zpět. (moje první chyba)
    Po bližším prostudování si nejsem jistý zda-li stránky výše uvedené jsou ve skutečnosti od společnosti BP, protože na fórech o nich nemohu nic najít, i když se tak tváří (změním si pro jistotu co nejrychleji email, který jsem tam zadal i když to nevyžadovalo heslo, ale víte jak to je.. lepší teď než nikdy a pak si trhat vlasy). Na zahraničních fórech s touto tématikou jsem našel pak již leda Searching for Brave Space Pilots wanting a new challenge Apply to be a Mod today, který je prakticky totožný s českým ekvivalentem.

Začínám si teda říkat jestli to není jedna moje osobní chyba a stránky by mohly být falešné. Ze zdrojáku jsem toho moc nevyčetl. Je nějaký způsob zjistit autenticitu stránek? (přes podporu možná?)

PS: Pokud mi nabídka vyskočila na hlavní stránce, tak jsem byl taky přesměrován na outlook. Vzhledem k tomu, že outlook nemám, tak mi to vyhodilo jen chybovou hlášku.

EDIT: Zatím co jsem tohle psal, tak se vyvrátila většina informací z postu, takže to co jsem napsal jsou ve většině blbosti.

10. Hm, tak v tom pripade by to chtelo nejak doladit formular ze strany BP, protoze precejen kolik uzivatelu dneska pouziva postovni klienty, kdyz je moderna mit vsechno v mobilu a podobne...
    Stranky od spol. BP jsou, ale uz dlouho se nepouzivaji, jak psal Belgam - byl to celkem nepraktickej tool uz v dobe jeho pouzivani.

Ja bych ti sem ten mail dala, ale bohuzel at delam co delam, uz mi layer nenabiha.. bohuzel.

//EDIT: nedaval ti mod tento odkaz?
    Hra Darkorbit hledá nové kolegy: Chceš se stát moderátorem fóra nebo chatu?

11. SepulturΛ

SepulturΛ User

Nejspíše to ten odkaz mohl být, ale přeletěl jsem to jen letmo a nevěnoval moc pozornosti, nebyl moc čas koukat po odkazech a točit bránu.

EDIT: Z diskuze mi vyplynulo že si mám jednoduše stáhnout outlook a počkat. Stránky jsou bezpečné, ale oudated a nefunkční (mě se ta forma na přihlášku líbila, jasné vyplnění, stručné..)

12. Tak pak bych vyuzila aspon tehle moznosti, prihlasit se pres podporu. Oboje dojde stejnym lidem :)

//EDIT: pokud si pamatuju, layer se vypoustel snad jen na urcity pocty zobrazeni, takze by ses dockat ani nemusel :)
    Ten dotaznik byl sice fajn co se tykalo zadavanych informaci, ale moc se s nim nedalo pracovat. Kazdopadne klidne ho pouzij za vzor u zadosti, kterou budes psat na podporu (pokud tedy chces). I pro ctenare to bude prehlednejsi :)

Naposledy upraveno: 12/11/15
  13. TRIXT

TRIXT User

Little_Tali: No, nejsem ani nejchytřejší, ani admin, ani moderátor a spoustu věcí bohužel nevím. :D Byla to jen nevhodná myšlenka a příště ji zkusím potlačit a neptat se. A proč na fórum píši? No, protože mě hra baví a baví mě i komunikace s ostatními. Zkusím se tedy trochu krotit paní šéfová. ;)

Cruenta†Ultionem a Little_Tali tohle ocenili.
  14. Mail mas tady, poslali mi ho primo z podpory..
    Mne nechcou :D (teda ne ze bych se tomu divila.. :D)

15. SepulturΛ, poslal jsem ti možnost jak se zeptat soukromě. Začínat jako moderátor, který se nedokáže k funkci přihlásit, ale jak jsem pochopil, ne vlastní vinou, není zrovna šťastné.

16. SepulturΛ

SepulturΛ User

Děkuji všem za odpovědi a rady. Radši si to ještě jednou projdu v hlavě, stejně bych nečekal kladnou odpověď.
    Cruenta†Ultionem, na tom něco bude, ale alespoň vím zase něco nového a možná za nějaký čas, až se třeba potencionálně stanu aktivní na fóru ve formě toho že nebudu jenom pročítat diskuze, ale i sám psát, tak nastane ten zářný moment.
    Little_Tali, škoda že tě nechtějí, za zkoušku to určitě stálo a ještě jednou děkuji za rady. :)

Řekl bych že je problém, alespoň pro mě, a podle diskuze i pro ostatní vyřešen bez problémů a všechny otázky byly zodpovězeny.

Little_Tali tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.