Oznámení činnost na tureckých serverech.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Drift1, 7/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ludia moji je normalne navazat sa na TURKOV a brat kazdeho do jedneho vreca ??? Hram z Turkami na CZ2ke a su uplne v pohode podla mna je to zavist su cisty a pretoze vas rupnu par krat tak su to hned Botery ? Ako nic v zlom ale su to len predsudky slabsich ;-)

Inak zdravim korbena a belgama ;D

2. Belgam

Belgam Guest

Naposledy upraveno moderátorem: 7/5/15
  3. Já tedy osobně taky na CZ2 ještě nikdy nic podezřelého na tureckých hráčích neviděl...

4. Gahan

Gahan Guest

Takže co se týče názoru Korbena i Belgama tak mám absolutně stejný názor a jako jejich kolega vím že si nohu nikdo nepodrazil ani se tak nestane .
    Kdo jakej má program to zde rozebírat nebudu ani to nemá cenu je to pouze v rukou BP a jejich systému .
    Co se týče TR komunity já proti nim nemám nic jako člověk ani jako hráč a opravdu nemůžem všechny hodit do jedné díry .
    Zde jde ale o profesionální a moderátorskou čest kterou někteří jednotlivci prostě nemají .

Ted můj názor: Někdy metr prostě neměří stejně jako ostatní a to je ten problém těchto konfliktů které jdou pomalu ale jistě na povrch .
    Nejde o nadržování jen své komunitě (i mi se snažíme pro CZ a SK udělat vše) ale jde zde o to že se zasahuje do našeho písečku kde nikdo jiný nemá co dělat a vznikají zde záležitosti které přesahují pravomoce a samozřejmě čestné jednání protože obchází a řeší věci hráčů jiné země a bohužel nikoho o tom neinformují a nakonec to musí dořešit tvrdě na úkor hráčů samo BP .

Novinky pokud přijdou tak at jsou pro všechny a ano někdy vznikne problém hra neběží ale je to hra a vše se dá vařešit ikdyž to někdy trvá ale upřednostnování jedné komunity mě osobně jde hodně proti srsti .

Hodně hráčů se nás tu snaží pošpinit urážet a jejich tupej křik když poruší pravidla a dostanou trest jen odráží jejich charakter (ooo dostal jsem ban tak ted budu lhát a zatloukat a budu za borce) ale přitom to nakonec všichni prokouknou a dopadne to jen tak že si na dotyčného každej ukáže prstem co je to za blba (ale kdo komu věří je už na vás na hráčích). Trest který hráč dostal byl oprávněný a vždy proto musí být důkaz a pokud udělám chybu já nebo Belgam nebo Korben atd atd tak přijdem a dáme vám tu omluvu a mnoho hráču ví že i toto bez problémů dokážem protože chyba se stát může ale když je něco oprávněné a je proto důkaz a najednou hups kamarád admin z jiné země dá unban někde kde nemá pravomoc a je to unban bez důvodu a jakékoliv informace jen tak je špatně a ještě pokud je to podvodník a byl trestán a né jednou a ještě pokud je to nařízeno přimo z vedení BP .

O konci našeho týmu se šeptá již delší dobu ale nikdo znás to tu nechce nechat v chaosu a nechat vás hráče na pospas bez pomoci podpory a bohužel i toho banovacího procesu když někdo poruší pravidla .
    Je mi jasné že né všichni nás mají rádi to ani nechcem ani to nejde ale jakou podporu a jak se zde všichni zachováte je jen na vás na hráčích .

Děkuji za přečtení :eek:

5. Belgame to že my turci jsme dobří hráči a umíme se o své účty postarat štve jenom tebe
    crazyturk

usopl tohle ocenil(a).
  6. PaiMei

PaiMei User

Hru jsem hrál kdysi na cz2, je to už několik let a důvod proč jsem skončil byli tito hráči, o kterých se píše v příspěvcích přede mnou. Když jsem se vloni znovu zaregistroval, udivilo mě jaký pokrok hra učinila, ale hlavně, že na první pohled zmizeli hráči kroužící kolem steunerů a lokardií. A to byl důvod zůstat a hrát. Samozřejmě jsem po čase zjistil, že to není úplně košer, ale srovnávat se to prostě s minulostí nedá. To, že se novinky začínají ve větším měřítku zkoušet na tureckých serverech, už to tu padlo, je prostě jenom další obchodní model. Německá firma s obrovskou tureckou menšinou a turecký trh větší než celý německý (Turecko má více jak 80mil) navíc s velkou oblibou DO, jak by jste postupovali vy, kdyby vám firma patřila? Může se mě to líbit nebo ne, neudělám s tím nic. Držím se svého plánu někam se dostat a zatím mě to baví.
    To, co se tady píše o hráčích (turcích), odbanování účtů apod., je to smutné. Ale i kdyby se rozhodli všichni češi a slováci skončit DO, nevěřím, že by to s centrálou hnulo a odklonilo by se od své strategie.
    Je to prostě obchod, smiřme se s tím, ostatně máme pořád svobodu rozhodování a komu se to nelíbí, nesouhlasí s tím, tak ať to prostě nehraje. A nebo lepší řešení, střílejte je, pukejte je, znepříjemňujte jim cuby, prostě všechno.

7. Belgam

Belgam Guest

Jestli ty jsi ten pravy, tak je mi vse jasne, prave hlavne kvuli Tobe a podobnym to vse je. A dobry hraci ? Vzdyt Ty ten ucet mas stopnuty uz nekolikrat. Ze te hanba nemlati. Ono vsem dnum bude konec. A ver ze ja vetsinou vse dotahnu uplne do konce.

Jinak debatu ohledne Turku uzamknu, nemam naladu tu cist takove hrace.

LOCK

Spartakus tohle ocenil(a).
  8. Korben

Korben User

PELLE(SVK) tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.