číslo za počtem skrytých letounů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem .FORREST., 15/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .FORREST.

.FORREST. User

Objevilo se mi číslo za skrytými letouny,nevíte co to je?Mám 8 Irisů a za těma osmi čárkama je číslo 6.

2. *SATKO*

*SATKO* User

Takže,počet čiarok a písmen symbolizuje kolko máš letúnov spolu z toho tie písmená znamenajú Z-eus,A-pis.Ak máš napr.Havoc dizajn,tak jedna čiarka je červená- Hercules čiarka modrá atd. + lvl letúnov

3. .FORREST.

.FORREST. User

Díky......

4. Ale nepochopím k čemu to je? to semé bylo i u možnost vypnutých letounů ne?

5. *SATKO*

*SATKO* User

Určite bude k tomu oficiálne info,musíme byť trpezlivý-nabehlo to po 17 hodine tak možno zajtra v tom už bude jasno

6. *Firefox1*

*Firefox1* User

Naposledy upraveno: 15/10/15
  7. *Firefox1* skúšal si nastavenia? je tam možnosť zobraziť drony iných hráčov a svoje vlastné... mimochodom tú tvoju foto som si trocha priblížil a je to 6 nie B :)

8. *SATKO*

*SATKO* User

Tak som to zvážil, že to nie sú čiarky,ale písmená I-ris fleksáči majú F,ale Firefox B to je aký letún ? Máš tam 6 to je level letúnov

Naposledy upraveno: 15/10/15
  9. Korben

Korben User

*Firefox1* to B je 6 a je to level letounu/stíhačky. V nastaveniach si to môžete zapnúť alebo vypnúť.

Číslo, je len informácia o stave dronov , nič viac. Ak hráčovi klesne DMG alebo štíty, tak mu napovie level drona, aj keď podľa môjho názoru, sa jedná o zbytočnosť. Skôr by bola užitočnejšia informácia o tom ak sú drony tesne pred zničením, no keďže sa táto novinka dá vypnúť, tak v tom nevidím najmenší problém.

Písmena majú pôvodný charakter. Zmena je asi len v tom, že sa zobrazujú aj pri zapnutom zobrazení dronov.

10. V nastaveniach to nevidim na vypnutie. Vies s tym poradit kde to presne najdem? To cislo je otravne a nepasuje tam

11. sokolik31

sokolik31 User

Teď jsem se na Sb setkal i s 5.8 (možná B, nwm), že by to značilo i postup levlení letounů ??
    https://ctrlv.cz/D5V9

12. GΞRΛN

GΞRΛN User

To znamena že nema všetky stíhačky na 6 lvl.To číslo znamena priemer levelu všetkych stíhačiek

13. Korben

Korben User

sokolik31,Tak ako píše Geran, tak nejak to bude. Leveluje to :)

TheWeirdOne, To číselko vadiť nemôže

14. a proč letouny nejdou skrýt je to chyba nebo je to zaměrné ?

15. Ahoj Korbean

reagoval som na tvoj prispevok kde pises ze to cislo sa vypnut da

to B je 6 a je to level letounu/stíhačky. V nastaveniach si to môžete zapnúť alebo vypnúť.

rad by som sa spytal kde to najdem, presiel som nastavenia asi 5x a nikde to tam nevidim. Rad by som si to vypol kedze to cislo je totalne nepotrebne a osobne mi tam vadi.

Dakujem

16. což to číslo mi je jedno ale nechci vidět letouny a stale se zobrazuji i když je mam vyple

17. Foxfyre_reci_use
    Tam mas 2 nastavenia pre letouny.
    - kde vypnes letouny vsetkym aj sebe
    - kde vypnes letouny vsetkym ale ty svoje uvidis.

skus sa pohrat s tymito 2 nastaveniami.

Mna to cislo tam stve lebo je nepotrebne

18. jo díky ja si totiž nevšiml že tam jsou tet dvoje :) děkuji pač mě to tam rozčiluje jak se točej já to musim mít vyplí

19. |Oromë|

|Oromë| User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.