číslo za počtem skrytých letounů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem .FORREST., 15/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ještě je tu jedna věc, která celé to dělání z komára velblouda takovéhle drobnosti v posledních příspěvcích zdůrazňuje: velké množství hráčů to dělá tak, že pokud jim letouny klesnou na nižší level, okamžitě nahodí leona/phoenixe/podobnou krabici a jdou si ten level hned zase vystřílet na staré mapy.

Sečteno a podtrženo - jakékoliv obavy jsou neopodstatněné. Je to naprosto bezvýznamná drobnost. Když vidím hráče co nemá full Hercul a Zeus, tak do něj většinou prostě začnu střílet a vůbec nekoukám na to jaký level mají jeho letouny (další věc: pokud někdo hraje se zobrazenými letouny, tak jejich level mohl vidět už dříve). A když mně se u vypnutých letounů zobrazí 5, tak alespoň vím, že je mám zase vyexpit, s tím, že bych kvůli tomu mohl puknout si opravdu, ale opravdu hlavu nedělám (natož aby se někdo nejdříve podíval, jestli náhodou nemám letouny na 6. protože to by si na mě už netroufnul, 5 ještě jde:rolleyes:)

Mimochodem, aby všem bylo jasné o jaké hodnoty se tu jedná: 2% z 200.000=4.000, naprosto zanedbatelné v souvislosti k tomu, v jakých hodnotách se pohybujeme, to už procentuální odchylka kvůli nepřesnosti je větší. A 4% z 1.000.000=40.000, opět téměř nic!

P.S. *Firefox1* četl jsi vůbec ten můj příspěvek na který jsi reagoval? Vypadá to, že ne.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.