Chyby "Čistič Vesmíru"

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ʊHдϚΞѕʊ, 17/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den, dneska jmsem získal titul čistič vesmíru na mapě 1-1 a po té mi ihned zmizel. Chtěl bych s ezeptat jestli se nejedná o nějaký bug?
    Čističe jsme získal z NPC.

2. |Oromë|

|Oromë| User

ʊHдϚΞѕʊ Nemenil si nahodou tituly v menu. Ono totiz ked vlastnis prenosny titul a v menu si zmenis nazov, tak titul zmizne.

Nezostrelil ta niekto? Pozrel si sa v menu ci ten titul niekto aktualne vlastni?

Celkovo mohlo ist aj o chybku v hre.

3. To určitě ne, jelikož jsme žádná Jiný titul neměl záískal sme h oze Streutnera na 1-1, a to na tom serveru ACC mám pouze lvl 8. Asi po chvíly co jsme ho z něj získal, tak mi z níčeho nic zmizel. Přišlo mi to docela zvláštní, jelikož jsem titul neměnil a během asi půl minuty ani ne mi zmyzel a nesetřelily mě. Tak trochu sme totiž začal hrát i na CZ 3.

4. Foяmi

Foяmi User

Párkrát se mi také stalo, že mi zmizel titul. Nikdo s tím nic asi nenadělá a nejspíš si budeš muset získat nějaký titul znova a nebo si v profilu pilota nastavit pevný titul.

5. |Oromë|

|Oromë| User

Nahodou sa mi vcera v noci podaril ziskat prenosny titul, teraz som sa prihlasil a mam ho stale, uz asi 1 den.

Ono titul mizne ak travite vela casu v masku alebo zone neutocenia, len preco zmizol po par minutach uz ikto asi nezisti, mohla nastat chybka v systeme.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.