citadel nebo aega elite

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem M★ЯŞHДŁŁ†MДŁŁIИΦWŞKY, 17/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zafod

Zafod User

A nebo když je velká zásoba? Já posílám normálně, bez placení a mám stále dost. ;)

2. Crystal

Crystal User

nj len ja si vzdy upgradujem laser s promerkom, preto davam rychly trasfer, lebo sa mi rychlo minie a rychlo chcem znova upgradnut dalsiu varku striel

a ked necham dlhy transfer nemam co dat do laserov :)

3. No já to chápu jak to myslíš, ale pokud by si někdo takto poslal 22 K promerka, tak to udělá 4 x a má prázdno, a bude bezpromerka i bez sepromu. A jak tu píše Zafod, i při normálním posílání se dá vydělat. Ale když je potřeba to urychlit občas, tak ta tvoje varianta za uri je fajn, taky už jsem to párkrát použil.

4. Crystal

Crystal User

nj ale u mna nehraju kredity rolu, ja potrebujem promerko len do laserov

ale ano kto nieje prioritne na npc tak si moze natom slusne zarobit

5. TRIXT

TRIXT User

*G*O*L*E*M*: Na malém účtu též nemám prémium, ale mám tam citadel s 5 skladovými protokoly. Jen jednou denně se na něj přihlásím a posílám promérium včetně sepromu (obojí lvl 20) a to 4000 sepromu 7900 promérium, což trvá skoro 24 hodin a pořád mi rafinerie stačí vyrábět.

Naposledy upraveno: 21/11/14
  6. Já posílám na 12 hodin, 2000 sepromu +4000 promerka, každý den se stíhá vyrobit cca 4500 sepromu, takže jednou za čas až se mi naskládá 2-3000 sepromu navíc, tak vypnu výrobu, nahoním promerko a zase jedu. LVL 20 má snad v skylabu každý, to je jasné, já jen na rozdíl od Crystala lítám komplet na sepromu, promerko je slabé a nebudu mrhat munkou. Když dojde seprom, sbírám na PVP a navozím do zásoby.

7. Crystal

Crystal User

lenze ja vystrielam aj 300000 striel denne... uprimne golem neviem co v hre robis ked dokazes vydrzat na seprome..ale mne staci ledva na lovenie..na npc som stale na promerku

niesom paladkovac, potrebujem si drzat rank a zarabat cest a bs a nato musim strielat velmi aktivne
    osobne ma to aj bavi urcite viac ako len zbieranie

8. No trochu jsme uhli od tématu, podle mě se citadel prostě hodí tak akorát na vydělávání kréda a dělání achivementů, pokud to někoho baví.
    Já ve hře dělám všechno, denně si člověk zvládne poslat 4500 sepromu, což je 45 000 střel, NPC ani hráče nelovím každý den, prostě na to nemám vždy čas a chuť, pro mě je to zábava ne otročina v honbě za rankem, jsem jen šéf kapitán a je mi to fuk. Aspoň mě častěji podcení. A teď se snažím o herkuly, takže to střídám, úkoly, NPC, sběr na PVP - brány Kapa. No a mám týden, kdy toho vystřílím hodně a pak jdu holt na chvíli sbírat a vozím. Podle mě je škoda, že skylab vyrábí tak málo sepromu. Na promerku jsem měl lasery tak možná první týden hry, pak už vždy jen seprom.
    No a pokud by se tazatel inspiroval tvým přístupem a v citadele střílel NPC na promerku, tak si vždy může dojít na kafe než sejme 1 VK. Ty máš holt asi jinou výbavu a full LF4 hráč si může dovolit snížit DMG a šetřit seprom. Nic ve zlém, já tvoje příspěvky čtu rád Crystale.

9. Crystal

Crystal User

vporiadku ved ja ta neodsudzujem ani nic podobne :)
    zase sice strielam aktivne ale nehram kazdy den urcite nie, som sice full lf4 ale niesom ziadna elita

dnes je tazke drzat dobry rank, vsetci vieme preco...a ano sme uz trochu OT

osobne suhlasim ze citadela je dobra na posielanie sutrov, ale myslim si ze dlhodobe posielanie nema zmysel, tych 870u ma hrac nahrate za par minut a oplati sa podla mna kazdemu okrem flaxacov posielat sutre rychlym transferom

tiez citadela na uspechy je dobra, tie su taky moj maly konicek, snazim sa ich dat co najviac :)

10. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Pre neaktuálnosť LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.