citadel

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem lipak76, 8/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lipak76

lipak76 User

da sa nejak dosiahnut aby citalela strielala rakety z raketometov rychlejsie ked ze dva rovnake raketomety nabija 2x dlhsie napr tym ze do nej dam dva rozne druhy raketometov jeden za urko a druhy za kredit ?

2. Ne, oba raketomety, jak za urko, tak za kredity, střílí stejně rychle.

3. stefan.sv

stefan.sv User

raketomet za kredity odpali rychlejsie ako za urko ma len 3rakety skor nabije aj odpali ale inac na raketomety nie je nijake cpu na rychlejsie odpalenie ale je cpu raketove turbo to odpaluje samotne rakety

4. No teď nevím jak to je s tou rychlostí nabíjení, protože kdyby se nabíjel HST-1 rychleji, pak by byly oba, HST-1 i HST-2, skoro stejně silné - HST-1 by vypálil o jednu raketu míň za 5s.
    Každopádně není pravda, že by na rychlost raketometu nebylo žádné CPU - je to ROK-TO1, raketové turbo, zdvojnásobující rychlost střelby raketometu...

5. lipak76

lipak76 User

chapem ale nemyslel som teraz cpu to je samozrejme raketove turbo to mam v lodi ale skor som mal na mysli to ze jeden raketomet nabija 5 rakiet a potom vystreli a ked ze mam v citadele dva raketomety nestrielaju viacej lebo sa nabijaju naraz kym vystrelia a tak to trva raz tak dlho lebo nabijaju rakiet desat ... chcel som sa skor spytat ci sa da to nabijanie nejak poriesit aby strielali samotatne kazdy napr ... lebo sice teraz ide rakiet 10 z dvoch ale ked je iba jeden tak vystreli sice iba 5 ale raz tak castejsie cize je to uplne jedno a dva raketomety nie su ziadna vyhoda takto :(

6. Bambino

Bambino User

to by som dal skor do navrhov ako upravu pre citadelu aby sa raketomety nabíjali zaroven a vystrelily cca po 5sekundach kedže su to dva raketomety a nieje jeden 10kusovy.žeby bola nová tvar DO??viacej citadel po orbite?hm?

7. Kubino

Kubino Guest

A ono to nefunguje len na obyčajné rakety? Mne to nejak raketomet neurýchľuje.

Inak viac sa oplatí urídiový raketomet, ak si to prepočítate na nejaký časový úsek napr. 100 sekúnd streľby tak je síce pravda, že síce 3-raketový vystrelí o 9 krát viac ako 5-raketový kedže nabíja len 3 rakety, celkové DMG po sčítaní je však o 6,25% vyššie pri 5-raketovom. A je jedno v akej lodi. Dúfam, že týmto som vašu dilemu vyriešil.

8. Kubino v popisu stojí, že zdvojnásobí rychlost střelby raketometu, o raketách se tam nic nepíše...

9. Kubino

Kubino Guest

V akom popisu prosím ťa? Daj sem screen pretože ako na fóre tak aj v hre vidím, že je to na rakety. Nehovoriac o tom, že toto CPU bolo dávno pred raketometom. A to je fakt.

10. Korben

Korben User

Raketové turbo

Základní parametry:
    Zdvojnásobí rychlost raketového systému
    Cena: 10.000 u
    Popis:
    Tato věcička zkrátí čas nabití rakety o celou 1/2. NPC a online nepřátele tedy zabijete s tímto přístrojem mnohem rychleji. Spolu s Auto raketovým CPU ARLO-X snižuje šanci, že se rakety "zaseknou".

V obchode bude chyba v cz preklade.
    Raketové turbo
    Zdvojnásobí rychlost střelby raketometu.

V jedné konfiguraci můžeš použít jen jeden předmět tohoto typu.
    -------------------------------------------------------
    Sk preklad je v poriadku.
    Raketové turbo
    Zdvojnásobí odpaľovaciu rýchlosť rakiet.

Predmet tohoto typu je možné použiť v jednej konfigurácii len raz.

11. Ano, chyba je v cz překladu v obchodě i v Technicko-Taktickém průvodci...

12. Korben

Korben User

13. Kubino

Kubino Guest

Sú teda ešte nejaké otázky? Ako CPU tak aj porovnanie raketometov boli zodpovedané.

14. lipak76

lipak76 User

nie dakujem podla toho co sme tu povedali tak sa jednoducho na citadele urichlit strielanie jednoducho neda :( ..cize ma sice viac raketometov ale v porobnani s casovim usekom striela rovnako rakiet ako napr golik a nie viac cize dva raketomety su vlastne len na paradu :(( skoda

15. Kubino

Kubino Guest

Nie sú na parádu, ide o to, že prvá salva je oveľa vyššia ako pri golikovi (dvojnásobná) čo môže veľa krát rozhodnúť. Nie vždy sa veci porovnávajú len na rovnaký časový úsek ako som to spravil ja, občas rozhodne aké DMG spravíte v čo najkratšom čase, resp. pri započatí útoku. V tom má citadel výhodu s tými 2 raketometmi.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.