čo je na tom učte ?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem PsychopatYT, 14/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jak som písal v minulom vlákne .... viete čo sa mi stalo ..... nikto mi nepomohol .....
    Na podpore povedali že ten Email TimChan.... to nieje ten cez ktorý som sa registroval. Takže buď naozaj nieje a mal som nejaky iny E-Mail o ktorom neviem :D alebo ten kto bol na mojom učte zmenil E-Mail a tým sa to dá vysvetliť.

Skusil som dať že zabudnute meno a mal som zadať E-Mail. Zadal som všetky funkčné boly iba 2. Tento a ten TimChanne.... Ktorý je odstranený a ma napadlo že či sa môžem opítať Moderatorov či maju právo nato sa aspoň pozrieť kto je na tom e-maile ktorý je odstranený

Email:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!viem že tu nemam zverejňovať E-Maily ... ale len na pripomenutie no. Ak ten učet neziskam speť tak sa buď zabijem alebo ma zabije mama alebo budem mať zaracha alebo budem musieť anonímne šporiť € tak ysto ako kupovať veci :D

Naposledy upraveno moderátorem: 14/11/15
  2. Korben

Korben User

Ani ti bohužiaľ v tomto nikto nepomôže. A mama ti maximálne tak natrieska na zadok, ale určíte ti neublíži a zaracha to je to najmenej. Na hlúposti ani nemysli, to ti účet nevráti a na budúce peniaze investuj do niečoho rozumnejšieho. Nie si ešte zárobkočinný, tak by si sa mal naučiť vážiť si peniaze. Tak namiesto hry, sa radšej uč a ak sem znova hodíš email, tak ti to zaručí ban za nerešpektovanie pravidiel fóra.
    Ok?

*SATKO* a Little_Tali tohle ocenili.
  3. Korben

Korben User

Post zmazaný, nepravdivá informácia. Pri zmene emailu, sa jednoducho zmení email na účte.

4. asi myslel registracni = prvni mail, na ktery byl dany ucet registrovan, nez se prevedl jinam :)

5. Korben

Korben User

To myslieť mohol, no to nemení nič na tom, že ak bol účet "ukradnutý", tak sa krádež musí nahlásiť na polícii. A až na podnet polície sa môže niečo riešiť.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  6. OK. Ucet mi ukradli a email mi zmenili takze preto mi to nejde. Oco je riaditel kriminalnej policie :D ale nepoviem mu to sak mne to je jedno som bohaty. Dedo riaditel tovarne. Ujo multimilionar architekt. A 2. Ujo ,,multimiliardar" na slovensku vlastni 9 firiem a 5 zmenarni.

Ale chcem sa na nieco opitat.
    Mna uz okradli 1x na PirateStorm 2x Na DrakenSang a 2x Na DarkOrbit. Mohol by som si nejakim sposobom urobit poistovak ???

PS: Sorry za chyby ale toto pisem cez mobil.

Vsetky hru su od big pointu tak snad nedostanem ban za reklamy : D

7. a koho to zajímá že jsi bohatý ??..:D
    TO je tvůj problem že jsi neumíš zabezpečit pc,učet na hru
    musíš to řešit s policii a s podporou :D

8. ja so to pisal preto lebo mi to je jedno veci si nakupim este raz a hotovo :D. Podpora mi tiez nepomohla a na nasej slovenskej policii by ma len vysmiali :D
    Mozete locknut

Naposledy upraveno: 15/11/15
  9. Belgam

Belgam Guest

Autor neni normalni, na podpore breci ze do toho dal penize a dalsi nema, zde je zas bohaty.

Sam chudak nejspis ani nevi jak se jmenuje.
    Zalozil nekolik temat, ticketu atd. A az ted pochopil ze mu ucet byl ukraden.

Jeste jedno tema a mas ban na forum.

LOCK

PetriCZech™ a Little_Tali tohle ocenili.
  10. Korben

Korben User

Vystihujúci nick. :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.