Co je potřeba na lov Kristallonů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Gordon3k, 15/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Gordon3k

Gordon3k User

Dobrý den,

jelikož mám málo kreditů a už mohu na horní mapy, tak bych se chtěl zeptat, jakou bych měl mít výbavu na zabíjení kristallonu.

Děkuji

2. Kubino

Kubino Guest

Ahoj, v podstate čo najlepšiu avšak hra ponúka aj hru v skupine takže môžeš využiť aj túto možnosť. Ak ich chceš strieľať sám budeš potrebovať aspoň 4 Irisy a aspoň 20 LF3 nech to nie je úmorné. Samozrejme ak vieš točiť NPC utočíš to s hocičím avšak bavíme sa o pohodlnom ničení NPC :) samozrejme veci ako rakety (raketové CPU, raketové auto) a raketomet maj v lodi tiež.

3. Gordon3k

Gordon3k User

Dobře, protože mám leonov, 6x LF3 ostatní LF2, takže mám daleko od takového pohodlného zabíjení. Další otázka je ta, že jsem si žádal o UNBAN zde, ale bylo napsáno že to není podle vzoru, myslím si že to podlé vzoru je, děkuji jestli by jste se tam ještě nepodíval. Děkuji.

4. Kubino

Kubino Guest

Na horné mapy určite vymeň loď, leonov má bonus len na dolných a hore je zbytočný, sú aj lepšie alternatívy :)

Čo sa týka témy už je uzamknutá, mal si zle len názov tak daj ten podľa pravidiel (je to napísané v odkaze čo ti tam dal kolega) a prosím podaj si žiadosť znovu.

oops.eu tohle ocenil(a).
  5. Gordon3k

Gordon3k User

Dobře žádost opět odeslána.
    Chtěl bych se zeptat, jaká loď je podle vás nejlepší, aspoň pro mě.
    LVL : 12
    LETOUNY : 5x FLAX
    VÝBAVA LETOUNŮ : LF2
    LASERY : 6x LF3 6x LF2

6. Kubino

Kubino Guest

Určite je základ spraviť si 8 Flaxov, prípadne ak máš urídium kúpiť aspoň 2 či 3 Iris a potom dražiť už len. Čo sa týka lode pre začiatok na horných mapách je dobrá Vengeance (Goliath pri tvojej výbave bude len terč). Má rýchlosť a po 10 slotov čo využiješ ako na pohony tak aj na štíty. Určite tam dať full elitné pohody na jednu konfiguráciu aby si pred slabším lovcom mohol aj ujsť.

7. Gordon3k

Gordon3k User

Ty elitní pohony jsou 7900? Jestli ano, tak to by bylo OK mám jich 12. Vegu musím vydražit.

8. Kubino

Kubino Guest

Áno to sú tie, ak ich máš 12 je to super do Vegy treba 10 aby si mal maximálnu rýchlosť a tak okrem pár lodiam všetkým ostatným ujdeš.

Dražiť nebude až taký problém ak vychytáš čas nedáš za to veľa.

9. Gordon3k

Gordon3k User

U mě je veliký problém ten, že nevím jak šetřit kredity, vždy našetřím 1 mega a utratím za munici.

10. Kubino

Kubino Guest

Na to je veľmi dobrý skylab, skús si ho čo najviac vyšvihnúť, transportuj rudu a následne ju predávaj a tak si zarobíš :)

Jupiter33 tohle ocenil(a).
  11. Gordon3k

Gordon3k User

Potřebuji poslat Terbium z lodě do Skylabu, ale prostě to nejde.

12. Kubino

Kubino Guest

To ani nepošleš, tento typ presunu je v hre zrušený. Povypíňaj všetky výrobne a nechaj bežať len základné kolektory ono sa to nazbiera.

13. Gordon3k

Gordon3k User

Tak jsem vše povypínal, uvidíme kam s tím dojdu. Zatím děkuji.

14. Kubino

Kubino Guest

Ono sa to časom nazbiera, chce to len dať domu chvíľku (nechaj to cez noc). Potom postupne vylepšuj jednotlivé moduly až sa dostaneš do stavu, kedy si budeš môcť niekoľko krát denne dovoliť posielať plný sklad Promeria a predávať ho.

15. Gordon3k

Gordon3k User

Ještě jedná otázka : Jaký budu dávat DMG s 6lf3 a ostatní LF2 s Vegou?

16. Kubino

Kubino Guest

Dám ti odkaz na jednoduchý excelovský dokument kde po vyplnení údajov presne zistíš, aké DMG budeš s čím dávať :) - FAQ - Maximální DMG je tam ako excel odo mňa tak aj od hráčov na fóre.

17. Gordon3k

Gordon3k User

Když je to pořád otevřené, tak od jakého levelu je pld?

18. Kubino

Kubino Guest

19. Gordon3k

Gordon3k User

Ještě bych poprosil jaká je to mapa?

20. Kubino

Kubino Guest

Je to mapa 5-3, na to aby si sa tam dostal musíš preletieť 5-1 aj 5-2. PLD sa vyskytuje aj na mape 5-1 avšak vo veľmi malom množstve v strede bludiska.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.